Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +579
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +36
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Sporo mi opowiadał o wsparciu które od Was otrzymywał. Dziękuję że byliście z nim w tym trudnym czasie. Pożegnanie odbędzie się w poniedziałek 3.06 o godz. 13.00 w Domu Pogrzebowym w sali A na cmentarzu północnym w Warszawie. Proszę o nieprzynoszenie wieńców, wiązanek ze względu na ograniczoną ilość miejsca. Jeżeli chcecie, przynieście pojedyncze kwiaty.
Agnieszka
#sarmatawalczyzrakiem #rak #nowotwory #nowotwor #medycyna #zdrowie #szpital
Od samego początku śledziłem wpisy Wiktora, kibicowałem mu z całych sił, choć nawet o tym nie wiedział. Zaglądałem na jego profil by ujrzeć choćby plusa od niego pod jakimś wpisem, tak dla uspokojenia się...ale wystarczyły te
Dalszy członek mojej rodziny jeszcze świętował tegoroczny Nowy Rok bez oznak jakiejkolwiek choroby - 14 stycznia zmarł w szpitalu po kilku dniach męki. Wykończyły go właśnie przerzuty do mózgu.
Poszła gnida dalej.
Śmieszne pieniądze za tak wazne badania. Za tydzień mam urodziny i idę sobie zrobić pakiet poszerzony.
źródło: comment_MHilSinQcvQwlY4dqLDOzHGUsyhLBR5z.jpg
PobierzDalej ciężko uwierzyć, że ten który zakładał ten tag i to konto odszedł bezpowrotnie... P--------a choroba.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻