@Kasahara: @biamiVajs: K---a mać, przecież to tłumaczenie BB to jest jakiś dramat. Jeszcze przyklaskują im w komentarzach. Ludzie piszą, że liczy się progres i o co robić szum? Przecież metodyka WSBB jest znana. No, tylko że jak sprzedajesz coś w opakowaniu "indywidualizacja" i nie informujesz klienta, że jota w jotę sprzedajesz mu plan, który masz od kogoś innego, to coś zupełnie innego niż - "słuchaj, kolejny blok to
Przecież pisałem już tutaj nie raz, że Seba Kot ich wyśmiał, że wrzucali podopiecznych z jakimiś kosmicznymi wynikami w siadzie i dawali im 2,5kg eleiko do środka
@Cojestpiec: BB przynajmniej jeżdżą ze swoimi klientami na zawody ( ͡°͜ʖ͡°)
@Duzy_Dziki_Zwierz: No coz. Srodowisko sportowe ogolnie nie przyciaga zazwyczaj jakichs intelektualnych superiorow, czego sie spodziewac ( ͡°͜ʖ͡°) Oczywiscie my z tagu to wyjatki ( ͡º͜ʖ͡º)
To jakaś totalna beka właśnie to co piszesz. Ja np. niedawno dałem kilku osobom po X czasie odskoczni do moich bloków, które rozpisuje np. 7 Week GPP Hypertrophy Bias (4-Day) od BBM informując ich o tym i pytając czy chcą spróbować (oczywiscie zmodyfikowane pod nich), tak samo jakbym czy smolova, 5/3/1 cokolwiek to przecież mówie co się dzieje i co kto dostaje i dlaczego i że się sprawdzi bez
@Kasahara: @Kasahara: masakra tu juz nie chodzi kopiowanie planów tylko że jest podejrzenie ze w ogóle sie nad nim nie zastanawiają lub nie znają się zwyczajnie. Ja osobiscie nie trenuje i sie kompletnie na tym nie znam ale znam bardzo blisko osobę, która trenuje ... powiem wam że zapie... elała ostro według "jego planów" i efekty byly mierne. Osobiście patrząc na to wszystko nie polecam.
@biamiVajs: no co zrobisz, wiesz nie ma nic złego przekazać dobry materiał, ale wypadałoby go chociaż przetworzyć przez swojego poglądy/interpretacje i dopiero podać ( ಠ_ಠ)
@biamiVajs: @Kasahara: Rany boskie, zajmować się czymś zawodowo i nawet dobrze nie umieć udawać, że stworzyło się coś samemu... nie do pomyślenia dla mnie. Dobrze, że jest Mirko i jest skąd czerpać wiedzę <3
@Cojestpiec: BB przynajmniej jeżdżą ze swoimi klientami na zawody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jakaś totalna beka właśnie to co piszesz. Ja np. niedawno dałem kilku osobom po X czasie odskoczni do moich bloków, które rozpisuje np. 7 Week GPP Hypertrophy Bias (4-Day) od BBM informując ich o tym i pytając czy chcą spróbować (oczywiscie zmodyfikowane pod nich), tak samo jakbym czy smolova, 5/3/1 cokolwiek to przecież mówie co się dzieje i co kto dostaje i dlaczego i że się sprawdzi bez
@Kasahara: Chyba usunięte, ale w komentarzach wysyp sebków i osób, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem jest zdecydowanie za duży.
Oczywiście oprócz wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Minerva418: Już pisałem wielokrotnie... Nie ma w Polsce nikogo komu powierzyłbym programowanie/prowadzenie.
W takim razie zaoszczędziłem sporo czasu olewając polską scenę
Komentarz usunięty przez autora