Aktywne Wpisy

MonazoPL +64
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Tylko to tu zostawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #mirkokoksy #trojboj #afera #silownia
@Cojestpiec: BB przynajmniej jeżdżą ze swoimi klientami na zawody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jakaś totalna beka właśnie to co piszesz. Ja np. niedawno dałem kilku osobom po X czasie odskoczni do moich bloków, które rozpisuje np. 7 Week GPP Hypertrophy Bias (4-Day) od BBM informując ich o tym i pytając czy chcą spróbować (oczywiscie zmodyfikowane pod nich), tak samo jakbym czy smolova, 5/3/1 cokolwiek to przecież mówie co się dzieje i co kto dostaje i dlaczego i że się sprawdzi bez
@Kasahara: Chyba usunięte, ale w komentarzach wysyp sebków i osób, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem jest zdecydowanie za duży.
Oczywiście oprócz wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Minerva418: Już pisałem wielokrotnie... Nie ma w Polsce nikogo komu powierzyłbym programowanie/prowadzenie.
W takim razie zaoszczędziłem sporo czasu olewając polską scenę
Komentarz usunięty przez autora
o kur... xDDDDDDDDDDDDDDDDDD przecież to jest jawna kradzież kogoś tekstu 1:1 bez podania czegokolwiek jako odniesienia. Jeszcze gość się podpisuje swoim imieniem i nazwiskiem. Widać w polskim fitnesie to norma. To samo było w filmach bandy wk, cytowanie książki 1:1 bez podania źródła, robienie filmików praktycznie 1:1 z zagranicznymi, a jak napisałem komentarz żeby chociaż dali źródło to mi usunęli. Pewnie te ich książki to ta sama zagrywka Xdddd