Aktywne Wpisy

simpiara +33
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

wiktor-wkpl +354

Tylko to tu zostawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #mirkokoksy #trojboj #afera #silownia
@Cojestpiec: BB przynajmniej jeżdżą ze swoimi klientami na zawody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jakaś totalna beka właśnie to co piszesz. Ja np. niedawno dałem kilku osobom po X czasie odskoczni do moich bloków, które rozpisuje np. 7 Week GPP Hypertrophy Bias (4-Day) od BBM informując ich o tym i pytając czy chcą spróbować (oczywiscie zmodyfikowane pod nich), tak samo jakbym czy smolova, 5/3/1 cokolwiek to przecież mówie co się dzieje i co kto dostaje i dlaczego i że się sprawdzi bez
@Kasahara: Chyba usunięte, ale w komentarzach wysyp sebków i osób, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem jest zdecydowanie za duży.
Oczywiście oprócz wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Minerva418: Już pisałem wielokrotnie... Nie ma w Polsce nikogo komu powierzyłbym programowanie/prowadzenie.
W takim razie zaoszczędziłem sporo czasu olewając polską scenę
Komentarz usunięty przez autora
o kur... xDDDDDDDDDDDDDDDDDD przecież to jest jawna kradzież kogoś tekstu 1:1 bez podania czegokolwiek jako odniesienia. Jeszcze gość się podpisuje swoim imieniem i nazwiskiem. Widać w polskim fitnesie to norma. To samo było w filmach bandy wk, cytowanie książki 1:1 bez podania źródła, robienie filmików praktycznie 1:1 z zagranicznymi, a jak napisałem komentarz żeby chociaż dali źródło to mi usunęli. Pewnie te ich książki to ta sama zagrywka Xdddd