Wpis z mikrobloga

Dzieciaki bawią sie do południa, kiedy większość jest w pracy, okno otwiera sie popołudniem.

@blabusna666: A po południu co? Piaskownicę elektrycznym pastuchem otoczysz i po 12:00 obwód zamkniesz? U mnie jak się tylko cieplej robi, to siedzą matki polki z dzieciakami pod blokiem czasem i do 22:00.

1) od 6:00 do 16:00 muzyka na full, zapętlona ja w pracy

2) to samo w weekendy, tylko jeszcze głośniej i uchylone okna, również jak
  • Odpowiedz
@blabusna666: regulamin wspólnoty nie stoi ponad prawem. To, że wspólnoty sobie przyjmują jakieś godziny ciszy nocnej, to w zasadzie tylko w sferze informacyjnej. Polskie prawo nie definiuje pojęcia ciszy nocnej i zakłócanie spokoju można dostać mandat o każdej porze dnia i nocy, po prostu.
  • Odpowiedz
@ccc111: widzę kolega socjaluch, co to wielce gardzi ludźmi, bo mają inne zdanie, ważne, że taka wola kolektywu, by tam n----------o - a ci co wolą spokój? A kto by się tam ich zdaniem przejmował, mają uważać to samo, co kolektyw i już.
Gardzę.
  • Odpowiedz
@ccc111: jesteś antyspołecznym szkodnikiem, który czerpie przyjemność z zatruwania życia innym.
Mam nadzieję, że zostaniesz z tego społeczeństwa szybko w ten czy inny sposób wyeliminowany, zanim dla zabawy zrobisz komuś poważniejszą krzywdę.
  • Odpowiedz