Co się #!$%@? xd. Pragnę od razu zaznaczyć, ze to nie bait. Właśnie wróciłem na mieszkanie w #warszawa bo od piątku byłem u dziewczyny. Na mieszkaniu miała się odbyć mała impreza urodzinowo(urodziny mial nasz sympatyczny kolega z Kurdystanu) -integracyjna. Ja jako osoba stroniąca od takich imprez wymyśliłem coś i się wywinąłem tak samo jeden kolega. Trzy pozostałe osoby miały sobie coś tam wypić i przekąsić na mieszkaniu. Tak przynajmniej wynikało z rozmowy grupowej na fb. Przed chwila wchodzę a tu bałagan jakieś puste butelki na półrocze po coca coli, zostawione chipsy itd. No standard wstaną to ogarną. No, ale wszedłem po cichu bo nie chciałem ich budzić. Nie chciałem wyjść na buca który dość, ze się wywinął to jeszcze ich budzi z rana. Nagle stoję sobie w korytarzu a tu kolezanka z pokoju obok wychodzi w samej bieliźnie z pokoju muhamada xd jakiego strzeliła buraka jak mnie zobaczyła zawieszającego kurtkę na wieszaku. Nic się nie pdezwala tylko weszła do swojego pokoju xd teraz tak sobie siedzę i myśle, kurde przecież ona ma chłopaka nie raz u nas siedział. Co prawda troche bucowaty cześć mówi z trudem, ale nie wiem czy mu nie napisać na fb. Powinienem go spokojnie wystalkowac. Co myślicie? Solidarność plemników czy je#ac, jej sprawa i zostawić to. #logikarozowychpaskow #truestory #corobic #pomocy #zdrada
@Leonard000: co z tego ze wiecej jest za tym zeby powiedziec? To bez sensu. Gwarantuje ci, ze laska tak sie z.tego bedzie.wywijac, ze jeszcze.wyjdzie, ze to wszystko przez.ciebie i sam nachytasz.po ryju od jej typa :)
@Leonard000: ale przedstaw mu sytuację tak jak widziałeś, czyli że widziałeś jak wychodzi z bieliźnie z jego pokoju, bo nie masz pewności co się tam działo, może po prostu #!$%@? wpadła nad ranem na pomysł żeby narysować muhamedowi kutaha na czole zanim się zbudzi xD
@Leonard000: ja znam odwrotną sytuację. Rożowa puszczała się z jakimś fagasem, który ma żonę i dziecko. Zdradzany facet, który się o tym dowiedział, zostawił ją bez ostrzeżenia na wynajętym wspólnie mieszkaniu, wypowiedział umowę najmu i wysłał żonie tego fagasa dowody zdrady. Inba była jak #!$%@? XD
@Leonard000: uważam, że #!$%@? trzeba tępić, niezależnie od płci. Ja bym nawet się nie zastanawiał nad tym czy mu dać cynk czy nie. Jak gość honorowy to jeszcze z flaszka/mi wpadnie utopić smutki.
@Leonard000 Jak typa nie lubisz to mu nie mow, a moze i sam sobie pobolcujesz wspollokatorke xD ale w sumie brzydzilbym sie po czekoladowym koledze towar brac xD
@Leonard000: Masz dowody na jej zdradę? Myślisz że ten jej chłopak uwierzy Ci na słowo?
Tak by to wyglądało: Ty: Ziomek, dziewczyna Cię zdradza On: Co ty pier..., masz jakieś dowody? Ty: Nie mam, tylko widziałem jak wychodziła od niego z pokoju On: (i tu są dwie wersje: Spoko, wierzę.....(z przekąsem) VS Spier....j i nie gadaj głupot.
Prawda jest taka że Ci nie uwierzy jak nie masz twardych dowodów bo będzie
W jaki sposób zainwestować w siebie kwotę 5 tysięcy? Jakieś kwalifikacje, które uczynią mnie atrakcyjną na rynku pracy? #praca #inwestycja #finanse #pieniadze #kursy
Komentarz usunięty przez moderatora
Kaz jej sie z toba ruchac w zamian za milczenie.
Wygryw
Komentarz usunięty przez autora
@Ms_Pancake: Myślę, że raczej #!$%@? wpadła na pomysł, aby nabić się na jego kutacha.
Standard u p0lek. Mam nadzieję, że ją zapłodnił.
@GabrielU: no nie #!$%@?. Lepiej sie z nią ożenić i wychować jak swoje
Jak typa nie lubisz to mu nie mow, a moze i sam sobie pobolcujesz wspollokatorke xD ale w sumie brzydzilbym sie po czekoladowym koledze towar brac xD
Tak by to wyglądało:
Ty: Ziomek, dziewczyna Cię zdradza
On: Co ty pier..., masz jakieś dowody?
Ty: Nie mam, tylko widziałem jak wychodziła od niego z pokoju
On: (i tu są dwie wersje: Spoko, wierzę.....(z przekąsem) VS Spier....j i nie gadaj głupot.
Prawda jest taka że Ci nie uwierzy jak nie masz twardych dowodów bo będzie