Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
greedy_critic +535
Baba pokłóciła się z mężem.
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
źródło: image_picker_BC449A90-FAB4-4743-80FB-C0B584176606-28700-0000263E5855C2BC
Pobierz

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Doręczenie 3/4 dni robocze więc po tym weekendzie będą odbiory .
@komputerowiec123
We wtorek w koooońcu doszła do mnie długo wyczekiwana paczka z moim iMaciem Pro.
Doszła po terminie, do którego obowiązywała ta słynna ochrona kupującego allegro - co w żaden sposób mnie nie stresowało patrząc na wszystkie wcześniejsze historie - byłem spokojny do samego końca.
Produkty które zamówiliśmy były sprzedawane przedpremierowo. Zakup różnił się bardzo od tych klasycznych, do których przyzwyczailiśmy się na co dzień. Jeśli
źródło: comment_1591225680E13jTrAd9vfWu7zlVGUFAe.jpg
PobierzBędzie mi bardzo dziwnie, bez zaglądania tutaj co jakiś czas (a ostatnio codziennie :D).
Trzymajcie się cieplutko i oczekujcie kuriera :-) hej!
źródło: comment_1591226749dttA23mey3bV686wGgg9DE.jpg
PobierzDla wszystkich zainteresowanych jedna sztuka i9/32/1TB/R5500M , wróciła ( klient odstąpił od umowy ) towar nie może iść w kolejnym terminie , zerwana folia z pudełka białego . Proszę tu nie pytać o szczegóły zapraszam do kontaktu email lub tel .
Pozdrawiam
WWDC odbędzie się 22 czerwca.
Także możliwe że lekki refresh będzie :)
Komentarz usunięty przez autora
w sobotę 06.06.2020 dotarł do mnie laptop od p. Marka z CAR4VIP @Deja_VU_000 (Zamówiony pod koniec grudnia 2019, 27.05 otrzymałem SMS z informacją o wydaniu przesyłki do wysłania). Sprzęt nowy, oryginalnie zapakowany. Wszystko zgodnie ze specyfikacją z Allegro. Co do samego sprzedającego: kontaktowy, szybko odpowiada na maile, ogólnie bardzo pomocny. Jedyny mankament to długi czas oczekiwania. Fotka poniżej.
PS: p. Marku dzięki za możliwość zamówienia sprzętu po b. dobrej cenie!
źródło: comment_1591607522NY5kXGf8j6JDCIjmQHN7Ns.jpg
Pobierz@sstory999 ;D;D;D;D;D
@amazi bardzo dziękuje za opinie .