Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1590562417bhEjUp3QGEl8lNIaWFegOj.jpg
Pobierz@fakemail: To prawda, no ale kto by pomyślał, ze takie rzeczy będą miały miejsce... tez czekałem to wiem co to znaczy, ale sprzęcik doszedł i jest się z czego cieszyć. Jak odbierzesz paczkę to złości mina haha :)
W tym tygodniu dotarła do mnie moja druga przesyłka z daty 30.03.
Wcześniej dotarł iPhone 11 Pro - jak pisałem wyżej wszystko bez zastrzeżeń.
W tym tygodniu MacBook Pro 16 i9/32/1T również wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Chciałbym bardzo podziękować Panu Markowi przede wszystkim za świetny kontakt jak i dobór specyfikacji jaka mnie interesowała. Jak zamawiałem sprzęt w grudniu 2019 nik nie myślał, że będziemy dziś chodzić w maskach więc nie
źródło: comment_1590703384uai80bvOKUsKRmDAEhXFXa.jpg
PobierzPozostałe to iMac-ki więc tu wiem, że to nie one :)
A jak nie dojdzie to cóż... w 179 dniu najwyżej wypełnię wniosek w ochronie kupujących ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1590741628dnEd4qulcfJ5MdFGQdjaTz.jpg
Pobierz