Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +57
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Więc po kolei .
@Mario1000 dziękuje za opinie .
źródło: comment_15907478287AKVwZeJnrkyOdVpvGcjQn.jpg
PobierzPo drugie nie rozumiem tego zachwytu nad obsługą, bo to że ktoś odpowiada szybko, ale niezgodnie z prawdą to przecież nie jest dobra obsługa. Wpis wyżej, że nawet na oczy Pan nie widzi tego sprzętu i
Widocznie dla innych jednak obsługa , kontakt przed , kontakt po zakupie , po odbiorze jest ważny. I w 99% każdy wraca i jest zadowolony . A sytuacja w obecnych dostawach była spowodowana tym co się działo na świecie , a nie tym że ja coś nie dopilnowałem . Zawsze miał Pan możliwość zrezygnowania
Ostatnie osoby dostały sms , po weekendzie odbiorą swój sprzęt , poczytam miłe komentarze mam nadzieje , ostatnie sprawy do wyjaśnienia z zagubieniem , z pomyłką DPD , ze zwrotem jednym czy dwoma nie dostarczonych i robię wolne na kilka dni !!
Od jutra przyjęcia kolejnych
PS. Mój egzemplarz to MacBook Pro 16'' i7 2,6GHz/32/512/R5300M
zamawiałem najbogatszą opcję macbook pro 16 czyli i9 2.4, 64gb ram, 5500M 8gb i 2tb ssd, kolor space gray i układ klawiatury USA czyli z płaskim enterem. Tak, możecie u Pana Marka wybrać kolor mbp jak i układ klawiszy, wystarczy telefon do niego i informacja w uwagach na allegro kupując sprzęt. Otrzymałem fabrycznie nowy, wszystko zgadza się, jak się nie myśli kiedy przyjdzie sprzęt to czas mija w sekundę, poważnie:).
źródło: comment_1590773551aIxS4V31vy4yGvA6HF3Ez0.jpg
Pobierzjestem tu nowy ale również napiszę, iż zamówiłem MacBook Pro i7 2,3GHz/16GB/512/IrisPlus ma dojść w październiku gdyż wysyłka po 30.09 czytałem tutaj dużo pozytywów, dlatego zdecydowałem się na zakup u tego Pana. Nie pozostaje nic innego jak śledzić dalej tu forum i podzielić się z Wami opinią po otrzymaniu towaru.
Pozdrawiam! ;)
Rozumiem, że jak nie napisałem nic w wiadomości do sprzedającego to domyślnie jest kolor space gray i klawiatura en international?
źródło: comment_1590840762oI4PPisvBSChg0iqXss0lJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ornitologiczny dziękuje za zakup.
@vitali ciesze się :) przepraszam za obsuwę tak jak rozmawialiśmy i dziękuje za opinie .
@electroedm zawsze na życzenie wystawiam dowolną konfigurację tzn. mocniejszą bo podstawowe i kilka droższych jest . Jaki konkretnie model cię interesował ? Mogłeś taką odpowiedź dostać bo np. zamykane były już aukcje na ten termin lub tylko przedłużony termin wtedy rzeczywiście nie ma możliwości
Było by to nie fair żebym coś od ręki sprzedawał a inni czekali :) I czuje że dużo osób było by zawiedzionych taką postawą .