Wpis z mikrobloga

Widząc nowe wpisy postaram się wypisać najważniejsze informacje które udzielam w ostatnich email :

1. Towar z dostawą do PL 29.02.2020 dla zamówień zwykłych nie hurtowych z wysyłką do 15.03 wydany i wysyłany w 70 % . W poniedziałek , wtorek odbieramy pozostałe laptopy ( 10 sztuk ) , tel ( 26 sztuk ) , komputery ( 5 sztuk ) i wysyłamy . Do wszystkich osób zostanie rozesłany do piątku .

2. Zamówienia z
  • Odpowiedz
@Clearmont nie pisałem o 30.04.2020 bo tu znak ? jeśli podgonią przestój dostawa będzie na czas jeśli nie również 21 dni opóźnienia w dostawie , ale tu długi czas jeszcze więc na ten moment gdybanie i nic nie potwierdzone .
Dla mnie najważniejsze teraz wysłać po niedzieli to co zostało nie wysłane i czekać na sprzęt na 21.04 z dostawy na 31.03 , odebrać i wysłać i trzymać kciuki żeby nie
  • Odpowiedz
@jaradek: > Pokaż mi zatem gdzie moje zdjęcie sprzed 5 dni z kartonem iMac Pro, moją lampką, moim głośnikiem i moim starym rMBP znalazłeś w necie

Bardzo podobne zdjęcie do tego twojego (widać mniej szczegółów) udało sięznaleźć w google. Tu link do strony z nim: https://busy.org/@howlinfantods/mining-on-apple-s-new-imac-pro-base-model
Również dodaję screena z tej strony. Chociaż tu mogło się zdarzyć tak, że po prostu są bardzo podobne, bo na stronie widać same pudełko ustawione
MoonLight119 - @jaradek: > Pokaż mi zatem gdzie moje zdjęcie sprzed 5 dni z kartonem ...

źródło: comment_1586619600BTnAlead4KalXxiO2t1SxC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@MoonLight119 postaram się odpisać chociaż dziwne te pytania .

1.Na początek jeśli chodzi o temat zdjęć itp nie wypowiadam się bo mnie to już bawi :)
Poprosiłem parę osób które miały wysyłany ostatnio sprzęt który nie był wysłany z wysyłką do 15.03 aby wystawili opinie więc znów może się coś pojawi . Wydaliśmy cały sprzęt już do wysyłek . Gdzie ci pokrzywdzeni ? około 200 produktów sprzedanych .

2."Jak wiadomo, koszt produkcji macbooka
  • Odpowiedz
@sstory999 Nic się nie zmieniło . Tak jak podawałem , nic wcześniej . Od 21.04.2020 będzie zjeżdżać sprzęt do PL przez 7 dni . Wydanie towaru z każdego transportu 7 dni roboczych bez zmian i wysyłka DPD .

Jeszcze raz Wesołych Świąt Wszystkim .
  • Odpowiedz
Raczej widać, że nie jest to scam. Planuję zakup MacBooka więc jak przyjdzie, to jak najbardziej wstawię tu zdjęcia/film. (Nigdy wcześniej nie planowałem zakładać konta na wykopie)
  • Odpowiedz
Śledzę ten wątek od dłuższego czasu i pomyślałem, że może też coś napiszę.
Mam konto na Wykopie od ponad 12 lat i, choć jestem biernym użytkownikiem, niemniej nie zakładałem go z myślą o tym wątku :)
Też miałem mnóstwo wątpliwości przed zakupem komputera od car4vip - przeczytałem wszystko, co można było znaleźć w Internecie na temat tej firmy i nie znalazłem żadnych negatywnych opinii. Byłem zainteresowany zakupem Macbooka pro i wiedziałem, że na Allegro
crazy_felix - Śledzę ten wątek od dłuższego czasu i pomyślałem, że może też coś napis...

źródło: comment_15868042164QCc5QixcfRb6YGSGRX7UE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Cześć

@Deja_VU_000 Jak sytuacja ma się z przesyłkami sprzętu na 1szy okres dostaw z daty 29.02.2020? Wszystkie już zostały zamknięte i zrealizowane i każdy otrzymał czy ktoś jeszcze czeka?
Jestem tutaj nowy ale jest to już kolejny moj zakup w firmie Car4Vip.
Rozumiem ze są opóźnienia przez światowa pandemie i zdrowie najważniejsze wiadomo :)

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
Witam @paett_ na pierwszy okres dostaw w tym roku zakupów z platformy allegro wszystko wysłane .
Napisz mi wiadomość na email , to zrobię jakiś gratis lub coś jeśli rzeczywiście kolejny zakup .

Również zdrowia .
  • Odpowiedz