Aktywne Wpisy

kt13 +8
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

Znalazł ktoś potwierdzenie, że faktycznie odbyło się ostatnie pożegnanie Śp. Mateusza w tym kościele św mikołaja w Wałczu? czy znowu Muran wali w ch--a #primemma

Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę mi się anonimizowqć, ale mogę podzielić się paroma screenami.
Życie jest w c--j nie fair. Chciałbym tutaj wrzucić jakieś głębsze przemyślenia, ale Carlsberg Elephant już zaburza mi myśli, więc nie dzisiaj.
Dobrego weekendu dla wszystkich poważnych i niepoważnych inwestorów.
Małpy zarąbały mi banany. Lokalesi mówil że lepiej się z nimi nie siłować. Wówczas było ich pełno. Małp znaczy. Ale i lokalesów też.
Tak jak pisałem - jak ktoś jest zainteresowany filozofią mojego Excela do śledzenia inwestycji, dajcie znać. Generalnie używam kwot wpłaty
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-24 o 23.40.00
Pobierzźródło: image
Pobierz