Aktywne Wpisy
rales +80
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Bangos +14
ChuOpy, co byście zrobili przed śmiercią? W jakim wieku zdaliście sobie sprawę, że coś jest nie tak z wami? Patrząc po rówieśnikach etc.
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Zdrowe miesnie stawy, tezyzna fizyczna, ladny proporcjonalny wyglad niczym antyczne rzezby roumiem.... ale po to zeby wygladac jak swinia?
Nie kumam w ogole, oswiec nas po co chodzisz na silownie bo twoje motywy to zajebista zagadka, przynajmniej dla mnie.
@Toxicowski: Stosunkowo małe, ale 300kg w siadzie robię.
@AbraCadaber: Aby podnosić jak najwięcej się da w siadzie, wyciskaniu i martwym ciągu.Proste SPORT
Niektórzy kochają np jeppy inni Lamborghini każdy jest inny ty myślisz że jak ktoś nie myśli jak ty to źle( ͡°
@paw4da: Wiesz co... to jest chyba coś w podświadomości... Ale do mnie nikt się nie spina, przeciwnie, każdy chce być kumplem i zbić piątkę lol.
@IntruderXXL: Niektórzy chodza na siłownie na zasadzie uzależnienia, endorfin czy wyrzutu testosteronu, tak jak pewien alpinista, który z jednego nałogu popadł w nałóg sportowy i zamarł na 8000 m n p m .
Czy to jest zdrowe? Mam wątpliwości.
@AbraCadaber: https://pl.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3jb%C3%B3j_si%C5%82owy
@IntruderXXL: Przestań... Te samojebki przed lustrem tez robisz po to żeby nie pokazywać jak wyglądasz?
Jesteś dużym chłopem, więc nie pisz jak chłopiec i nie kręć, że wyglad nie jest istotny w tym "sporcie".
Szacun za samozaparcie i wytrwałość, jesli to faktycznie naturalnie. Dla mnie wygladasz karykaturalnie, ale to Ty masz być zadowolony.