Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
@kesnall: wołaj za 150 tys ( ͡° ͜ʖ ͡°) i sam nam biedzisz mógł powiedzieć jak to wygląda
@kesnall polecam Motul. Mam turbo doladowana benzyne i leje 5w30. Zmiana max co 15k.
@nie_programista_20k: ok, ekspercie.
mam w rodzinie małe autko 1,2TSi i pali więcej niż van z 2.0HDi
Komentarz usunięty przez autora
wersje 170 i 205 KM znam...
https://www.auto-swiat.pl/testy/testy-nowych-samochodow/kompaktowe-przetasowanie-nowy-hyundai-i30-kontra-mazda-3-opel-astra-peugeot-308-i/nqzd5sx
@JudzinStouner: Jak sie przesiadles z 200 koni to mogles miec takie wrazenie. Ten silnik raczej porownuj do wolnossacych 1.6 bo to taka polka cenowa.
Przypomniały mi się wyniki Nissana Qashqai'a, gdzie wolnossąca benzyna sprzedawała się gorzej niż mniejszy silnik turbo, bo był bardziej mułowaty od tego uturbionego. Kto jeździł z turbo, to już nie