Wpis z mikrobloga

I tam w komentarzu ktoś dobrze napisał. Też nigdy nie spotkałem żeby ktoś z ochotą stawał obok takiego brudasa. W internecie wiele empatii, jakby im to nie pomogli. A w autobusie? Pierwsi s---------ą chowając twarze w szaliki itp.
  • Odpowiedz
@piotr414 wystarczająco żeby menela kupić takiego jak ty? No bo nie wydaje mi się że ktoś z poza takiego środowiska tak uporczywie ich broni? ( ͡º ͜ʖ͡º) Co tatuś na ulicy wylądował bo pił, czy co?
  • Odpowiedz
@SamurajPszemeg: niektórzy może tego nie wiesz, ale odnoszą się do innych ludzi z szacunkiem. Może kiedyś się tego nauczysz w co niestety wątpię, ale być może jak już skończysz 16 lat to zrozumiesz pewne rzeczy.
  • Odpowiedz
@piotr414 do tych którzy zasługują na szacunek to go mam. O to się nie martw. Widać nie miałeś do czynienia z takimi brudasami, a ja niestety tak. Jak zechcesz to ci opowiem na priv. I spokojnie granicę 16 lat przekroczyłem już wiele lat temu, więc argument z wiekiem możesz sobie w dupę wsadzić :)
  • Odpowiedz
@MangoZjem: na wykopie tak samo bronili ostatnio brudasa co trzymał smierdzące stopy na fotelu w pociągu, nic nowego ¯\_(ツ)_/¯
Ja na przykład nie mam pojęcia jak można bronić takich osób i jeszcze tłumaczyć ich zachowanie xD
  • Odpowiedz
@MangoZjem: ps. i dla ciebie żaden kolega nie dodawaj sobie XD co innego posty na wykopie a co innego odnoszenie się do kogoś z szacunkiem na żywo nie wiem, ale może tego nie odróżniasz xD
  • Odpowiedz
@piotr414: a co za roznica? i tu i tu rozmawiasz z zywym czlowiekiem, szacunek nalezy sie taki sam. To, ze ty sobie uroiles ze anonimowo mozesz kazdego obrazac to nie znaczy ze masz takie prawo
  • Odpowiedz
@MangoZjem: punkty regulaminu XD nie wolno śmiecić i łamać zasad współżycia społecznego. Jeżeli j---e od typa na kilometr, ale nie jest mokry ani obsrany to jak on śmieci mi powiedz? xD i podaj mi listę tych zasad współżycia społecznego. Te punkty co podałaś w żaden sposób się do tego nie odnoszą. Ty za to publicznie boisz się odezwać bo gadasz, że się czymś zarazisz a w necie wielki kozak w---------ć
  • Odpowiedz
Jeżeli j---e od typa na kilometr, ale nie jest mokry ani obsrany to jak on śmieci mi powiedz? xD

@piotr414: jesli j---e od typa na kilometr to logicznym jest ze jest on brudny, bynajmniej nie wytarzal sie w blocie godzine wczesniej tylko jest siedliskiem brudu i zarazkow. roznoszenie brudu i zarazkow to ZANIECZYSZCZANIE o ktorym mowi ten regulamin i co pominales ograniczajac punkt do zaśmiecania. nice try.

Proszę prosto ze strony
  • Odpowiedz
@MangoZjem: no to jak mają uchwalone takie przepisy u tego akurat przewoźnika to mogą w-----ć w czym problem xD i to nie była żadna próba tylko nie pamiętam wszystkiego co tu pisałaś bo trochę mnie to nie interesuje zbytnio xD
  • Odpowiedz
@piotr414: bo chodzi o to, ze moga a tego nie robia. i sie p---------s ze niby dlaczego biednego pana zula wyrzucac, przeciez ma takie same prawa jak ja i sie niczym nie roznimy xD ale luz zaslaniaj sie teraz tym, ze Cie to nie interesuje xD gardze ludzmi co nie umieja sie przyznac do bledu
  • Odpowiedz
@MangoZjem: ja p------e ty serio czytać nie umiesz czy udajesz? XD mówiłem, że jak typ nie łamie regulaminu to może jechać. Jeżeli łamie przepisy akurat tego regulaminu to mają prawo go w-----ć i chyba ci mówiłem, że ciebie dotyczą takie same zasady jak takiego gościa xD Nie wiem czy wiesz, ale każdy przewoźnik ma inny regulamin i nie wszędzie jest tak jak w Lublinie xD
  • Odpowiedz