Aktywne Wpisy

Wraczek +627
Jak co roku ex-alkusy świętują swoją rocznicę trzeźwości i wyzywają od zachlanych mord tych którzy się napili.
Nie wiem czy wiecie, ale większość potrafi kulturalnie napić się te dwa piwa/drinki, a nie tankować jak wy do odciny za młodu i później zdychać xDD
Ha tfu na byłych alkoholików, których w pewnym momencie oświeciło i teraz będą umoralniać całą resztę, która nigdy nie miała takich problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°
Nie wiem czy wiecie, ale większość potrafi kulturalnie napić się te dwa piwa/drinki, a nie tankować jak wy do odciny za młodu i później zdychać xDD
Ha tfu na byłych alkoholików, których w pewnym momencie oświeciło i teraz będą umoralniać całą resztę, która nigdy nie miała takich problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°

Salido +499
Lista obecności Koncertu Noworocznego z Wiednia.
Witam wszystkich! Zaczynamy kulturalną część Nowego Roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koncertnoworoczny
Witam wszystkich! Zaczynamy kulturalną część Nowego Roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koncertnoworoczny
źródło: a78db74a9c67c92a8e1e92fe52da7226bd4df91dcf47447106803ffd1b1f49b7
Pobierz

A Mirko co sadzi? Bo pod wpisem niezla gownoborza i bronia zuli xD
#lublin #mpk #ztm #komunikacjamiejska #zule #menele #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow i troche #podroze xD
@piotr414: jesli ktos j---e fekaliami to nie dlatego ze zebow zapomnial umyc tylko dlatego ze jest brudny i ubrania ma rowniez brudne. siadajac na fotelu zanieczyszcza pojazd. no ale Twoim zdaniem to chyba normalne u----c gownem fotele.
@piotr414: zadalam pytanie - czy usiadles na miejscu po jebiacym na kilometr brudnym menelu wiedzac ze minute wczesniej tam siedzial?
@skejwen: moze nie tak skrajnie jak to przedstawiasz ale w sumie tak xD mialam dziewczyne w klasie ktora miala wiecznie tluste wlosy, j----o od niej potem a jak mialysmy wf na pierwszej lekcji to chodzila caly dzien w koszulce w ktorej cwiczyla ;p
@piotr414
@Zaff
U mnie żule nie jadą dalej niż dwa przystanki, zawsze kiedy poczuję smród rozglądam się po autobusie - przez lusterka albo kamery - i jak zlokalizuje śmierdziela, to ręczny, wychodzę z kabiny i "proszę opuścić autobus, jest pan uciążliwy dla innych pasażerów i dla mnie", jak się stawia albo wchodzi w pyskówki, to mówię mu że nie będę z nim dyskutował, wskazuje na drzwi i "do