Wpis z mikrobloga

@MangoZjem: ale ty umiesz czytać czy co? XD te punkty co podałaś nie odnoszą się w żaden sposób do tego czy od kogoś śmierdzi czy nie XD To czy kupuje bilet czy nie tego nie wiesz więc przestań p-------ć głupoty. Nie wiem czy wiesz, ale taki człowiek ma takie same prawa jak ty i o dziwo nie jesteś od niego lepsza w niczym XD Więc dlaczego ten człowiek miałby być
  • Odpowiedz
te punkty co podałaś nie odnoszą się w żaden sposób do tego czy od kogoś śmierdzi czy nie XD

@piotr414: jesli ktos j---e fekaliami to nie dlatego ze zebow zapomnial umyc tylko dlatego ze jest brudny i ubrania ma rowniez brudne. siadajac na fotelu zanieczyszcza pojazd. no ale Twoim zdaniem to chyba normalne u----c gownem fotele.

Więc dlaczego ten człowiek miałby być usunięty z autobusu a nie
  • Odpowiedz
@piotr414: nie no zanieczyszczenie pojazdu to tylko zakruszenie chiperkami i wylaniem coli xD rozumiem ze wg Ciebie taki menel nie zanieczyszcza foteli i chetnie usiadziesz na miejscu po nim jak wysiadzie i bedziesz trzymal barierke w miejscu w ktorym on trzymal? :P
  • Odpowiedz
  • 30
@MangoZjem: To jest właśnie nasze piękne mirko xD. Człowiek jedzie do pracy z biletem miesięcznym i po drodze na przystanek zapali sobie fajeczkę - "fuj, śmierdziel, zapierdzielaj pieszo palaczu, a nie innym psujesz podróż". Innym razem jedzie z psem na smyczy i w kagańcu, co jest zgodne z regulaminem MPK - "smierdzący kundel, pieszo z psem łaź, ja mam alergię". Ale walący fekalami, tanim winem i ruskimi fajkami bezdomny, który
  • Odpowiedz
jak jeździłem autobusami to siadałem tam gdzie było miejsce albo stałem tam gdzie było miejsce i nawet sie nie zastanawiałem nad takimi rzeczami.

@piotr414: zadalam pytanie - czy usiadles na miejscu po jebiacym na kilometr brudnym menelu wiedzac ze minute wczesniej tam siedzial?
  • Odpowiedz
Znaczy sie pocili sie jak swinie i nigdy nie prali ubran? Nie sadze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@skejwen: moze nie tak skrajnie jak to przedstawiasz ale w sumie tak xD mialam dziewczyne w klasie ktora miala wiecznie tluste wlosy, j----o od niej potem a jak mialysmy wf na pierwszej lekcji to chodzila caly dzien w koszulce w ktorej cwiczyla ;p
  • Odpowiedz
@MangoZjem
@piotr414
@Zaff
U mnie żule nie jadą dalej niż dwa przystanki, zawsze kiedy poczuję smród rozglądam się po autobusie - przez lusterka albo kamery - i jak zlokalizuje śmierdziela, to ręczny, wychodzę z kabiny i "proszę opuścić autobus, jest pan uciążliwy dla innych pasażerów i dla mnie", jak się stawia albo wchodzi w pyskówki, to mówię mu że nie będę z nim dyskutował, wskazuje na drzwi i "do
  • Odpowiedz