Wpis z mikrobloga

mówiłem, że jak typ nie łamie regulaminu to może jechać. Jeżeli łamie przepisy akurat tego regulaminu to mają prawo go w-----ć i chyba ci mówiłem, że ciebie dotyczą takie same zasady jak takiego gościa xD

@piotr414: Jak nie płaci za przejazd, to nie dotyczą go żadne zasady, a już na pewno nie ma prawa jechać.
  • Odpowiedz
@piotr414: Kilka osób próbowało ci wytłumaczyć, że to jednak ty nie rozumiesz, a nadal idziesz w zaparte, więc sam sobie odpowiedz na to pytanie i idź być menelem gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@catch: Nie będę cię wyzywał nawet i tłumaczyć mi się też nie chce bo chyba zbyt tępa jesteś żeby przeczytać cokolwiek ze zrozumieniem to szkoda słów.
  • Odpowiedz
@piotr414: Jesteś śmiesznym, małym człowieczkiem, który się myli, i zbyt głupim, by zrozumieć, że walący na kilometr żul na 100% nie będzie miał biletu. Każdy wariat twierdzi, że nie jest wariatem, tylko wszyscy inni są wariatami, więc nie będę już nawet dalej dyskutować z twoją ponadprzeciętną inteligencją xD
  • Odpowiedz
@catch: powiedziałbym ci parę słów o tobie, ale podaruje sobie bana :xD Dobrze, że taka wszechwiedząca jesteś xD ponadprzeciętnym to ty tępakiem jesteś xD
  • Odpowiedz
rozwinięcie tego podpunktu wkleiłaś dopiero teraz więc nie przekręcaj.

@piotr414: i co z tego ze wkleilam rozwiniecie pozniej skoro Ci wczesniej mowilam co on oznacza i dalej sie klociles? xD definicje kazdego wyrazenia mam Ci wklejac? xD
  • Odpowiedz
@MangoZjem: pod postacią nieprzestrzegania zasad współżycia może kryć się wszystko i nawet się do tego nie odniosłaś tylko odniosłaś się do miejsca które może być brudne bo ubrania tego człowieka są brudne . Jeżeli istnieje taki przepis to musi być on doprecyzowany a nie podany ogólnikowo tak jak zrobiłaś to ty w pierwszej wypowiedzi ponieważ może wprowadzać to w błąd i zostawiać niedomówienia na przykład xd I moja wina jest
  • Odpowiedz