MangoZjem
9
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Zaff
Zaff
@piotr414: Nie miał możliwości się umyć, może i tak, ale tak intensywny smród nie bierze się z zaledwie kilku dni nie mycia się. Są w mieście miejsca, gdzie bezdomny może się za darmo umyć, ale uwaga - trzeba być trzeźwym. Skoro tygodniami nie udało mu się być na tyle trzeźwym, by takie miejsce odwiedzić, to nie jest to po prostu bezdomny, tylko niestety żul.
105
MangoZjem
@piotr414: co znaczy nie mial mozliwosci sie umyc? zeby capic tak, ze caly autobus Cie czuje i bedzie czul jeszcze dlugo jak wysiadziesz to trzeba sie strasznie zaniedbac
52
MangoZjem
wystarczy, że dwa dni się nie umyjesz i będzie od ciebie walić potem tak, że cały autobus będzie czuł.

@piotr414: nie masz pojecia o czym mowisz. to smrod fekaliow i moczu a nie potu. pot to bylby najmniejszy problem i nikt by nie dawal o to j-----a.

Pozabierajcie im prawa publiczne i niech nie mogą to autobusu wejść xD

@piotr414: zeby jezdzic autobusem to trzeba jeszcze miec bilet
41
Zaff
Zaff
@MangoZjem: To jest właśnie nasze piękne mirko xD. Człowiek jedzie do pracy z biletem miesięcznym i po drodze na przystanek zapali sobie fajeczkę - "fuj, śmierdziel, zapierdzielaj pieszo palaczu, a nie innym psujesz podróż". Innym razem jedzie z psem na smyczy i w kagańcu, co jest zgodne z regulaminem MPK - "smierdzący kundel, pieszo z psem łaź, ja mam alergię". Ale walący fekalami, tanim winem i ruskimi fajkami bezdomny, który
30
Zaff
Zaff
@piotr414: Panie, ale to nie chodzi o lekki smród potu po dwóch dniach nie mycia się. Taki zapach to w MPK norma. Jechałeś kiedyś autobusem z opisywanym przez nas typem bezdomnych? To jest zapach, jakby coś zdechło i gniło już. Niemożliwe jest wytwarzanie takiego zapachu po dwóch dniach bez prysznica.
26
MangoZjem
MangoZjem Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
23
sultanomariano
@MangoZjem
@piotr414
@Zaff
U mnie żule nie jadą dalej niż dwa przystanki, zawsze kiedy poczuję smród rozglądam się po autobusie - przez lusterka albo kamery - i jak zlokalizuje śmierdziela, to ręczny, wychodzę z kabiny i "proszę opuścić autobus, jest pan uciążliwy dla innych pasażerów i dla mnie", jak się stawia albo wchodzi w pyskówki, to mówię mu że nie będę z nim dyskutował, wskazuje na drzwi i "do
23
krzykrzy1995
@piotr414: Głupoty gadasz
19
n.....e
@MangoZjem po tym jak mi bezdomny latał pijany i bez spodni po mpk to wszystkich bym wysłała na księżyc, a nie przyjmowała cieplutko na autobusu XDD jeszcze wyszedł za nami na przystanku i ledwo daliśmy radę wskoczyć spowrotem ehhh
9
MangoZjem
o widzę, że ty masz niezłe pojęcie o różnych zapachach :p

@piotr414: tak sie sklada ze mialam watpliwa przyjemnosc jechac z takimi MENELAMI to pojecie mi sie wyrobilo co nieco.

Jakby nie miał biletu to mogą go wyrzucić, ale jak ma to niech sobie jedzie
8
MangoZjem
te punkty co podałaś nie odnoszą się w żaden sposób do tego czy od kogoś śmierdzi czy nie XD

@piotr414: jesli ktos j---e fekaliami to nie dlatego ze zebow zapomnial umyc tylko dlatego ze jest brudny i ubrania ma rowniez brudne. siadajac na fotelu zanieczyszcza pojazd. no ale Twoim zdaniem to chyba normalne u----c gownem fotele.

Więc dlaczego ten człowiek miałby być usunięty z autobusu a nie
6
MangoZjem
@piotr414: nie no zanieczyszczenie pojazdu to tylko zakruszenie chiperkami i wylaniem coli xD rozumiem ze wg Ciebie taki menel nie zanieczyszcza foteli i chetnie usiadziesz na miejscu po nim jak wysiadzie i bedziesz trzymal barierke w miejscu w ktorym on trzymal? :P
6
MangoZjem
@piotr414: jak wyzej. sa pprzytulki dla bezdomnych. no ale trzeba byc trzezwym
5
Kuburro
3
MangoZjem
@skejwen: ale co Twoim zdaniem zalatwic na miejscu? bo nie do konca rozumiem. wyrzucic menela tez bym sie nie podjela bedac kierowca. podejsc do takiego ciezko a co dopiero dotknac. obawialabym sie wylapania chorobska jakiegos. poza tym w poscie nie ma nic o "niech ktos cos" tylko zwykle zale. troche sytuacja patowa jak dla mnie
3
MangoZjem
jak jeździłem autobusami to siadałem tam gdzie było miejsce albo stałem tam gdzie było miejsce i nawet sie nie zastanawiałem nad takimi rzeczami.

@piotr414: zadalam pytanie - czy usiadles na miejscu po jebiacym na kilometr brudnym menelu wiedzac ze minute wczesniej tam siedzial?
3
SamurajPszemeg
I tam w komentarzu ktoś dobrze napisał. Też nigdy nie spotkałem żeby ktoś z ochotą stawał obok takiego brudasa. W internecie wiele empatii, jakby im to nie pomogli. A w autobusie? Pierwsi s---------ą chowając twarze w szaliki itp.
3
SamurajPszemeg
@piotr414 do tych którzy zasługują na szacunek to go mam. O to się nie martw. Widać nie miałeś do czynienia z takimi brudasami, a ja niestety tak. Jak zechcesz to ci opowiem na priv. I spokojnie granicę 16 lat przekroczyłem już wiele lat temu, więc argument z wiekiem możesz sobie w dupę wsadzić :)
3
MangoZjem
MangoZjem Autor
  • adult
2