https://www.facebook.com/spottedlublinpl/posts/2285077194870563
A Mirko co sadzi? Bo pod wpisem niezla gownoborza i bronia zuli xD
#lublin #mpk #ztm #komunikacjamiejska #zule #menele #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow i troche #podroze xD
A Mirko co sadzi? Bo pod wpisem niezla gownoborza i bronia zuli xD
#lublin #mpk #ztm #komunikacjamiejska #zule #menele #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow i troche #podroze xD
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

@piotr414: nie masz pojecia o czym mowisz. to smrod fekaliow i moczu a nie potu. pot to bylby najmniejszy problem i nikt by nie dawal o to j-----a.
@piotr414: zeby jezdzic autobusem to trzeba jeszcze miec bilet
@piotr414
@Zaff
U mnie żule nie jadą dalej niż dwa przystanki, zawsze kiedy poczuję smród rozglądam się po autobusie - przez lusterka albo kamery - i jak zlokalizuje śmierdziela, to ręczny, wychodzę z kabiny i "proszę opuścić autobus, jest pan uciążliwy dla innych pasażerów i dla mnie", jak się stawia albo wchodzi w pyskówki, to mówię mu że nie będę z nim dyskutował, wskazuje na drzwi i "do
@piotr414: tak sie sklada ze mialam watpliwa przyjemnosc jechac z takimi MENELAMI to pojecie mi sie wyrobilo co nieco.
@piotr414: jesli ktos j---e fekaliami to nie dlatego ze zebow zapomnial umyc tylko dlatego ze jest brudny i ubrania ma rowniez brudne. siadajac na fotelu zanieczyszcza pojazd. no ale Twoim zdaniem to chyba normalne u----c gownem fotele.
@piotr414: zadalam pytanie - czy usiadles na miejscu po jebiacym na kilometr brudnym menelu wiedzac ze minute wczesniej tam siedzial?
Komentarz usunięty przez moderatora