Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +226
Mirki, trzymajcie mnie. Dworzec PKP w Gdańsku: chcesz przewinąć dziecko? Płać 4,50 zł i jeszcze biegaj, żeby szukać obsługi z kluczem.
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
źródło: 1000031330
Pobierz
Eladraan +32
#ciaza Jesteśmy po badaniach prenatalnych. Wykazały wysokie prawdopodobieństwo chorób min. zespół Downa. Nie mogę się pozbierać po tym. Staraliśmy się o to dziecko ze 3 lata. Żona jest bardzo religijna, wierząca - najpierw, że dziecko to cud, teraz liczy na to, że dziecko będzie zdrowe. Ja nie mam takiego poglądu na to - co to za "cud" skoro będzie chore? "Masz tutaj upragnione dziecko, ale żeby nie było łatwo to

Jeżeli robisz coś ch@juowo to za każdym razem efekt będzie ten sam niezależnie od ilości prób.
Chociaż mam nadzieję, że ten twój wpis to był tylko sarkazm.
Równie dobrze możesz jakiemuś randomowi doradzić skok z mamuciej skoczni narciarskiej. Co z tego, że rozwali sobie ryj, ważne że próbował, prawda?
Kiedyś w towarzystwie paru niebieskich i różowych moja znajoma pokazała swoją skrzynkę na Sympatii. Było tam parę wpisów takich jak na screenie. Wszyscy byliśmy tymi wpisami zażenowani, ani jedna osoba nie pochwaliła takich prób ,,podrywu".
Pewnie sam próbujesz takich tekstów i jeszcze się cieszysz, że przynajmniej spróbowałeś. I nawet nie jesteś świadomy, że laski się z ciebie nabijają