Aktywne Wpisy
robert5502 +865
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
JamesJoyce +155
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
#pytanie
1. WSB Wrocław vs UE Wrocław vs WSB Opole
Która uczelnia? Interesuje mnie kierunek FIR w trybie zaocznym.
2. WSB Opole vs WSB Wrocław - spora różnica?
3. Czy waszym zdaniem jest sens studiować zaocznie nie pracując w zawodzie i raczej nie mając szansy na odbycie praktyk czy stażu, bo służe w wojsku i ciężko by było - chyba ze urlop na 1.5msc bym dostał. Co chce przez to osiągnąć?
-Zrobić studia, podszkolić języki i zrezygnować ze służby w #wojsko na rzecz #korposwiat
Chetnie wyslucham opinii mirków i mirabelek
Edit: tak wiem ren sam temat po raz 1727 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #wsb #studbaza #korpo #rozwoj #studia #opole #wroclaw #pracbaza #jezykiobce #fir #finanse #ekonomia
Czyli chujnia i dojezdzac do UE?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Troche wieksza odpowiedzilanosc i inna specyfika dzialania niz WL, no i dlatwgo placa adekwatnie
A jak wygląda potem porównanie zaoczny student vs dzienny a ubieganie sie o prace. Ten zaoczniak jest trsktowany gorzej?
Przez mysl mi przeszlo zakrecenie sie w webdev/frontend albo admin, ale na polibude jsstem za stary/glupi/zastany(dawno nie mialem kontsktu z matma, cyframi i abstrskcyjnym mysleniem)