Wpis z mikrobloga

Mireczki, Mirabelki co ja dla Was mam to ja nawet nie ;-)

Ale po kolei. W końcu postanowiłem wrócić z #bieszczady i po dziesięciu latach przerwy ponownie zacząć #programowanie. Wiadomo, przecież wykopowy programista zarabia 15 tys. na rękę ( ͡º ͜ʖ͡º), a taki piniądz nie leży na ulicy. Na początek całkowicie bezpłatnie (będzie do #portfolio) udostępniam Wam aplikację do zarządzania wieloma #multikonto na Wykopie! Wielu początkujących miłośników multi kont ma problem, ponieważ #administracja i #moderacjacontent szybko wykrywają takie multi konta. A wiecie dlaczego? Bo robicie to źle. Nie maskujecie IP, nie czyścicie ciasteczek, nie korzystacie z możliwości zmiany User Agenta przeglądarki. Specjalnie dla Was, aby ułatwić Wam wykopywanie własnych znalezisk, plusowanie własnych wpisów i komentarzy przedstawiam Wam moją autorską apkę: Wykop.pl Multi Account Manager! Obecna wersja jest wprawdzie dostępna tylko na #apple #mac #osx, ale już pracuję nad portem aplikacji dla #windows, który będzie gotowy góra za kilka dni. Jeśli będzie jakieś większe zainteresowanie z Waszej strony to pomyślę też nad wersjami dla #android i #ios. Dla #windowsphone raczej nie, bo nie opłaca się jej tworzyć dla 3 użytkowników.

Co robi aplikacja? Z jej poziomu możemy zarządzać wieloma kontami na Wykopie bez ryzyka wykrycia przez administrację! Czyż to nie cudowne? Umożliwia nie tylko łatwe tworzenie wielu kont (sama zadba o stworzenie odpowiedniego przypisanego adresu e-mail do konta oraz pobranie linku aktywacyjnego) ale również bezbłędne będzie nimi zarządzała. Dzięki wbudowanej obsłudze VPN nie dopuści do sytuacji, żeby dwa różne konta logowały się z tego samego IP. Przed przelogowaniem zadba również o wyczyszczenie ciasteczek oraz zmieni User Agenta przeglądarki. Dzięki temu pozostaniecie całkowicie niewykrywalni. Przy powrocie do wcześniejszego multi konta zmieni w/w ustawienia na te do niego przypisane. Cała operacja przelogowania zajmuje ok 5s. Robiąc to ręcznie nie dość, że zajmie Wam to dłużej, to ryzykujecie jeszcze wpadkę wykrycia. I po co Wam to?

W wersji bezpłatnej możliwe jest zarządzanie ilością do 30 multi kont, wersja płatna nie będzie miała tego ograniczenia. Szybko pobierajcie bo po świętach pewnie #moderacja usunie.

Link (23 MB, tylko Mac OS X): http://tinyurl.com/Wykop-Multi-Account-Manager

#tworczoscwlasna
hyperlink - Mireczki, Mirabelki co ja dla Was mam to ja nawet nie ;-)

Ale po kolei...

źródło: comment_4NKlURpvZmKf1aMdP7qIC0Zd63UCpBjs.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziekuje: nie, za dużo zachodu z odpowiednim wdrożeniem VPN, poza tym musiałbym postawić serwer, który musiałby zarządzać ruchem, a tak wszystko się dzieje na komputerze klienta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PuchatyKuba: to zrzut z anglojęzycznej wersji macOS, przygotowanej z myślą o osobach, które wyemigrowały na zachód za chlebem. Posiadając system w polskiej wersji automatycznie ustawi Ci się język polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dajpandolara: Używałem kilkunastu telefonów na androidzie ale Lumia, a szczególnie L925 była genialnym telefonem, tak samo jak L830. Szkoda, że nie wypalił dział mobilny MS, ale może jeszcze coś zrobią. Marka Surface jednak jest silna. Niby złego słowa na P9 Lite (obecnie) nie mogę powiedzieć ale L925 jest nadal moją najlepszą słuchawką.
  • Odpowiedz
W wersji bezpłatnej możliwe jest zarządzanie ilością do 30 multi kont, wersja płatna nie będzie miała tego ograniczenia.

@hyperlink: i wrzucasz to na Wykop? Myślisz, że tak trudno zrobić cracka, żeby wyciąć tego jednego ifa z kodu?

• Odpowiedz