@shdw: on moze byc jeszcze grozniejszy niz Zieba, ludziom o--------a( ͡°ʖ̯͡°) Zamiast isc do przodu to sie cofamy do jakis malych plemion, szarlatanow, sekciarzy.
@PrawyKuba: kasa to jedno, ale taki gosc jak ma poparcie w ludziach, nie uznaje autorytetow to mu o--------a i zaczyna sie uznawac za jakiegos faraona czy innego wodza plemienia.
@Hank85: mam wrażenie, że ludzie mają wewnętrzną potrzebę szukania sobie swoistego "autorytetu", który pomyśli za nich, co sprawi, że zdejmie z ich barków jakąkolwiek odpowiedzialność za swoje czyny
@shdw: to nie wrażenie, to prawda ;) W prawie masz coś takiego w USA jak: wilful blindness a u nas: nieznajomość prawa nie zwalnia Cię z odpowiedzialności. Ludzie wybierają sobie autorytety żeby nie myśleć o "prawdziwym" życiu.
@shdw: nie wiem, czy poszukiwanie autorytetu to akurat cos negatywngo, problem jest jesli ludzie maja cos z instynktem samozachowawczym i szukaja tych autorytetow w zlych miejscach. Ale obecne autorytety, te "wlasciwe" tez mocno na to zapracowaly, czesto sprowadzajac wszystko do spraw materialnych.
@mateolinho: @shdw: No wlasnie xD. Pisze ze orzeczenie o autyzmie zostalo cofniete, a nie ze autyzm mu wyleczyli. Orzecznicy zus tez potrafia ludzi uzdrowic.
Aż mi się słabo zrobiło...
Coś czuje, że do końca roku będzie jakić collab Mauricz X Zięba.
#mikrokoksy #dieta #choroby #autyzm
źródło: comment_MPHLSink3AoPFrMyJN1ZWP8rTTLHbEVV.jpg
Pobierzźródło: comment_XY7MebRIiyBQbaJmqohFEmQOKVXRzVAg.jpg
PobierzIde na trening bo za ostre rozkminy lapie :D