Aktywne Wpisy

Variv +336
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

hellfirehe +80
Mi to trochę szkoda takich zwykłych ludzi, co sobie kupili samochód żeby nim jeździć i on się zepsuł.
Trafił do mnie Hyundai co to właściciel wymienił już tej zimy 2 akumulatory bo "rano nie odpala".
Po drugim pojechał do warsztatu gdzie zmierzyli mu pobór prądu na postoju 1.5-2A, co tłumaczy cały temat.
Ale że warsztat z takich bardziej "mechanicznych" to gość coś tam szukał o co chodzi ale się poddał.
Auto
Trafił do mnie Hyundai co to właściciel wymienił już tej zimy 2 akumulatory bo "rano nie odpala".
Po drugim pojechał do warsztatu gdzie zmierzyli mu pobór prądu na postoju 1.5-2A, co tłumaczy cały temat.
Ale że warsztat z takich bardziej "mechanicznych" to gość coś tam szukał o co chodzi ale się poddał.
Auto
źródło: image
Pobierz

https://web.facebook.com/events/566841383684836/
plus artykuł: https://oko.press/umieraja-ze-stresu-najczesciej-atak-serca-polscy-mysliwi-szkola-swoje-psy-zywych-zwierzetach/
#warszawa #zwierzaczki #zwierzeta #weganizm #wegetarianizm #myslistwo #polityka #ogloszenie
źródło: comment_MIbU8ua0bM4iUDA5TiEmZdtil8911mN1.jpg
Pobierz@stan-tookie-1: Takie enklawy byłyby fajne, ale docelowo zawsze chodzi o zmianę praw! Przykład: godne pochwały byłoby np. wykupywanie czy pomoc w ucieczce niewolnikom w XIX-wiecznych Stanach, ale celem była, bardzo słusznie, powszechna abolicja niewolnictwa, gwarancja praw dla każdego.
@Kampala: no nie, właśnie podałem lepszy sposób na poprawę losu zwierząt. nie przeniesienie tego cierpienia za próg, tylko stworzenie na miejscu im dobrych warunków.
@Kampala: no własnie, to czy nie lepiej żeby zamiast marnować czas i środki na bezsensowne działania podjąć takie które przyniosą efekt? zamiast marnować pieniądze na plakaty "zakaz myślistwa" wziąć te same pieniądze i założyć schronisko dla zwierząt które chcemy "uratować". efekt dla zwierząt o niebo lepszy.
@Kampala: Zwierzęta mają prawo być smaczne.
Zalegalizujmy zakładanie obozów koncentracyjnych, bo 3 działają w Tej Lepszej Korei. ¯\_(ツ)_/¯
@tyrald: ?
@stan-tookie-1: co?