Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +102
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
miejsce wypadku https://www.google.pl/maps/@53.7426574,16.0983807,3a,75y,15.4h,89.43t/data=!3m6!1e1!3m4!1sh4DZeMcJauJ64Ul8ZIbnZQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl
o 2 w nocy wróciłem ze Szczcina z chirurgii ręki niestety bez zaopatrzenia bo złamanie jest dość nietypowe i rezydent, który był na dyżurze na szczęście nie podjął się zabiegu bo szczerze powiedział, że lepiej żeby zrobił to ktoś z doświadczeniem. Zabieg będę miał po świętach w Poznaniu.
Zaraz idę z żoną do lekarza w związku z bólem kręgosłupa. Dziecko ma tylko siniaki od pasów.
Lipa strzaszna bo jesem fizjoterapeutą i pracuje rękoma, mam teraz 2-3 miesiące L4
#polskiedrogi #wypadek
Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności i Wesołych Świąt
Nie mogę edytować wpisu
Komentarz usunięty przez autora