Aktywne Wpisy

MonazoPL +59
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

#uk
źródło: comment_FK3rgCKizD9Wq6NvGAE7jzJQ2kFlczJp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_sAI5N2NYEGMHFU5JJOcC0a3WZoilrmsZ.jpg
PobierzOgólnie to było tak, że za dzieciaka naleciałościami z rosyjskiego lecieli tacy wieśniacy i kojarzyło się to ze słomą w butach.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo polecam fonetyczną cyrylicę na windowsa - nie trzeba uczyć się układu od nowa.
Komentarz usunięty przez autora
Z uwagi że mieszkałem 17 lat praktycznie 10km od Czechów to doszedłem do takiej wprawy że pepiki miały mnie za swojego xd