Wpis z mikrobloga

@szaremyszki przypomniało mi się jak ostatnio dziewczyna mi mówiła, że "specjalnie dla mnie się dziś ładnie ubrała" jak przyjechałem po nią do pracy. Myślę, wow, super wygląda! Jedziemy do domu!
Pierwsze co zrobiła jak wróciliśmy do domu, to przebrała się w dres i położyła do łóżka. Widziałem ją w stroju "specjalnie dla mnie" 5 minut ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Zibi23: żebym ja w pracy miał tak ubrane koleżanki jak moja żona, to bym z pracy nie wychodził. ostatnio przebiera się dopiero po zrobieniu obiadu, choć tyle dobrze.
  • Odpowiedz
@szaremyszki Przykra sprawa mieć mężczyznę który przekłada swoje zachcianki nad wygodę swojej kobiety. To stąd się biorą te biedne dziewczyny które wstydzą się wziąć prysznic ze swoich lubym bo mają rozstępy i w życiu się gołe nie pokażą, albo myślą że to normalnie nie pokazać się w życiu facetowi bez mejkapu. Bo wiadomo, znajdzie sobie ładniejszą której nie żal 5000 marek na podkład i puder.
Może miałam szczęściem, że trafiłam na
  • Odpowiedz
@MinnieMouse0: Jak to wszystko czytam, to aż mi się przykro robi. Że za szybko przebiera się w wygodne ciuchy, że za szybko zmywa makijaż... Zamiast pomyśleć o tym, że im mniej w makijażu tym lepiej dla cery albo o ogólnej wygodzie partnerki to nie, byle by ładną ozdobą była. Ciekawe czy sami dzień w dzień pod krawatem chodzą dodatkowo nie stroniąc od kosmetyków do pielęgnacji, czy bardziej to w jedną
  • Odpowiedz
ciesze sie, ze mi niebieski mowi że nie musze sie malować, bo dobrze wyglądam.
sukience i w szpilach troche cieżko zasuwać z odkurzaczem czy przy garach. wyjście gdzies - jasne, mozna sie ładnie ubrać. na codzień jednak stawiam na wygodę
  • Odpowiedz
Fajnie sie wraca do domu do fajnej suczy a nie do jakiegos stwora w polarach i dresach

@szaremyszki: Już widzę jak ci wszyscy plusujący chodzą po domu w koszulach, zastanawiając się jak tu usiąść na kanapie, żeby ich nie pognieść.
  • Odpowiedz
  • 0
@MinnieMouse0
I jak ta selekcja wyglądała? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podaję przepis, jak szukać partnera który jest uosobieniem rycerskiego etosu i nigdy nie śmiałby nazwać kobiety per "sucz".
  • Odpowiedz