Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=4yFqLnukj20

Pierwszy Vlog. A w nim - aktualna suplementacja, dieta, trening. Kilka słów co warto stosować, dlaczego chia czy olej lniany nie jest dobrym źródłem omega; czy warto brać magnez/multiwitaminę; o planach, kursach, trochę o branży fit, przedtreningówkach i tak dalej. Pierwszy niemerytoryczny materiał - może pozwoli mi przełamać ogromny stres przed kamerą taka seria. Dajcie znać czy da się to oglądać. Oczywiście otwarty na pytania oraz krytykę (tak wiem, znowu z-----y kard kamery xD)

#mirkokoksy #mirkokoksy #silownia #odzywianie #medycyna #dieta #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: Czyli jeszcze jakimś fartem żyją ;), lubią ryzyko. Koszt takich wag to duży nie jest, a nawet jak nie wiara w wagi to chociaż te mikrołyżeczki zrobią swoje.
  • Odpowiedz
@LubieArbuzy: Nie oglądałem filmu WK, ale moje zdanie o BCAA - zazwyczaj to suplement zbędny, bo jednym właściwie z niego sensownym użytecznym aminokwasem jest leucyna i ma ona właściwie dwie główne właściwości

1) Może wpłynąć na subiektywne odczucie zmęczenia
2) Jeżeli mamy ogromne wyrwy w jedzeniu - większe jak 5,6,7,8 godzin to może służyć do potrzymania w większym stopniu MPS (muscle syntesis protein).

Jeżeli jemy jako tako regularnie posiłki z ilością
  • Odpowiedz