Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wczorajszego WPISU
Informuję że szanowny pan szofer był na rozładunku dzisiaj rano czyli to co o-----ł wczoraj było pokazem siły.
Ode mnie telefonów nadal nie odbiera , obecnie siedzę i liczę wszystko do kupy tak żeby jutro otrzymał uczciwą wypłatę , co do grosza , włącznie z tym że towar który miał być rozładowany wczoraj został rozładowany dzisiaj i to będzie również zawarte w wypłacie.
Oprócz tego za słowa skierowane w moją stronę otrzyma wypowiedzenie dyscyplinarne.
  • 260
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no jasne to praca dla pasjonatów tylko ich coraz mniej w tym zawodzie

@Kamil32123: to że trzeba to lubić to jedna sprawa a to że większość z kierowcow nie potrafi robić nic innego to zupełnie inna bajka. Powiedz jaka inna praca zapewni ci ponad 3,5k pln do lapy na start za posiadanie tylko prawajazdy kat B? O zarobkach na C+E to juz w ogole nie bede pisal....
  • Odpowiedz
@tadyo to że ta praca przyciąga dużo patologicznego społeczeństwa to prawda i faktycznie cb-radio jest tego dobrym przykładem. Widzisz ja przykładowo jestem z wykształcenia informatykiem ale kocham pracę za kierownicą i nie zamierzam nic innego w życiu robić. Tak więc zatrudniając starych sandałów z prawkiem zrobionym w wojsku możesz się spodziewać że będziesz miał z nimi problemy.
  • Odpowiedz
@Kamil32123: Ale ja mówię jak wygląda większość , ja mam w załodze drivera , który jest mega inteligentnym człowiekiem zna biegle 4 języki , miał propozycję przejścia do biura bo bardzo bym chciał miec go na miejscu ale podziękował bo lubi prace kierowcy , niestety właśnie ta patologia zaciera obraz tych dobrych ludzi , co zresztą pokazują dobrze fp na facebooku typu andrzej szofer zawodowy itp itd.
  • Odpowiedz
@Kamil32123: Oczywiście że tak , aczkolwiek chodziło pewnie o to że niestety ta grupa zawodowa ma często o sobie bardzo wysokie mniemanie co najmniej takie jakby faktycznie wszyscy pozdychali z głodu gdyby oni chcieli
Nikt tu do nikogo personalnie nie pieje , ale tak jak pisałem takie właśnie przypadku psują reputację tym dbającym i szanującym swój zawód
  • Odpowiedz
@kozaqwawa od trzech lat szkole i przygotowuje kierowców do pracy w auto transporcie i w sumie to nie ma zasady czy młody albo stary będzie dobry pracowity i odpowiedzialny poprostu loteria
  • Odpowiedz
@Kamil32123: Na to również kto będzie jakim pracownikiem wpływa wiele czynników , wcześniejsze doświadczenia a szczególnie nie przyjemności , wychowanie itp itd , tu już trzeba się zagłębić w psychologię
  • Odpowiedz
mniemanie co najmniej takie jakby faktycznie wszyscy pozdychali z głodu gdyby oni chcieli

@tadyo: ja zawsze wtedy odpowiadam ze gdyby nie tacy jak ja to by stali na parkingu i nic nie wozili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kamil32123: Aczkolwiek jako pracodawca nie masz jak tego zweryfikować , przy młodych osobach wystarczającym wywiadem jest wizyta na facebooku i dużo można wywnioskować po profilu
NP:
Poprzedni pracodawca:
-Szlachat nie pracuje
Zaintersowania:
-Wyższa szkoła lansu i bauncu
itd :)
  • Odpowiedz
@tadyo
"Poprzedni pracodawca:
-Szlachat nie pracuje
Zaintersowania:
-Wyższa szkoła lansu i bauncu
itd :)"
Takiego można brać w ciemno ( ͡° ͜ʖ ͡°). No ja uczyłem kierowcę który po sprawdzeniu okazało się być byłym księdzem :) uciekł z kapłaństwa dla jakieś młodej dziewczyny. No i unas w końcu też pewnego razu nie stawił się do pracy bo mu ta dziewczyna zabroniła bo za krótko w domu był
  • Odpowiedz