Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +824
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Francesco123 +261
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Informuję że szanowny pan szofer był na rozładunku dzisiaj rano czyli to co o-----ł wczoraj było pokazem siły.
Ode mnie telefonów nadal nie odbiera , obecnie siedzę i liczę wszystko do kupy tak żeby jutro otrzymał uczciwą wypłatę , co do grosza , włącznie z tym że towar który miał być rozładowany wczoraj został rozładowany dzisiaj i to będzie również zawarte w wypłacie.
Oprócz tego za słowa skierowane w moją stronę otrzyma wypowiedzenie dyscyplinarne.
@Kamil32123: to że trzeba to lubić to jedna sprawa a to że większość z kierowcow nie potrafi robić nic innego to zupełnie inna bajka. Powiedz jaka inna praca zapewni ci ponad 3,5k pln do lapy na start za posiadanie tylko prawajazdy kat B? O zarobkach na C+E to juz w ogole nie bede pisal....
Nikt tu do nikogo personalnie nie pieje , ale tak jak pisałem takie właśnie przypadku psują reputację tym dbającym i szanującym swój zawód
@tadyo: ja zawsze wtedy odpowiadam ze gdyby nie tacy jak ja to by stali na parkingu i nic nie wozili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NP:
Poprzedni pracodawca:
-Szlachat nie pracuje
Zaintersowania:
-Wyższa szkoła lansu i bauncu
itd :)
"Poprzedni pracodawca:
-Szlachat nie pracuje
Zaintersowania:
-Wyższa szkoła lansu i bauncu
itd :)"
Takiego można brać w ciemno ( ͡° ͜ʖ ͡°). No ja uczyłem kierowcę który po sprawdzeniu okazało się być byłym księdzem :) uciekł z kapłaństwa dla jakieś młodej dziewczyny. No i unas w końcu też pewnego razu nie stawił się do pracy bo mu ta dziewczyna zabroniła bo za krótko w domu był