Aktywne Wpisy

waro +79
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
Huptys +7

Informuję że szanowny pan szofer był na rozładunku dzisiaj rano czyli to co o-----ł wczoraj było pokazem siły.
Ode mnie telefonów nadal nie odbiera , obecnie siedzę i liczę wszystko do kupy tak żeby jutro otrzymał uczciwą wypłatę , co do grosza , włącznie z tym że towar który miał być rozładowany wczoraj został rozładowany dzisiaj i to będzie również zawarte w wypłacie.
Oprócz tego za słowa skierowane w moją stronę otrzyma wypowiedzenie dyscyplinarne.
Tacy jak @Kamil32123 juz czuja pismo nosem co ich niedlugo czeka jak beda podskakiwac i robic pod gore pracodawcom, c'nie? :)
http://www.wykop.pl/wpis/25912119
Komentarz usunięty przez autora
Kierowca za 9k lepiej kreci kierownica od tego za 5k?
Przypomina to gownoburze UBER vs TAXI.
Co z Wami nie tak? Prowadzicie program podboju kosmosu, czy operacje neurochirurgiczna? NIE. Prowadzicie ciezarowki xD
Nie jestem kierowca
@tadyo: też bym na chińskich nie jeździł, cóż znam tylko Twoją wersje a nie jego, a 90% pracodawców w Polsce to Janusze
Gdybyś był właścicielem pojazdu czy wymieniałbyś oponę za +2000pln przynajmniej raz w miesiącu bo jeżdząc po budowach w większości , mniej wiecej z taką częstotliwością ulegają one uszkodzeniom ?
Czy wersja druga wolałbyś wymieniać oponę o takich samych parametrach tylko za 1000pln ?
Zaden wyczyn. Stopien trudnosci do latwego opanowania nawet przy lekkim uposledzeniu.
I tyle :)
Niestety deficyt na rynku pracy , ci którzy są zdobyli uprawnienia zazwyczaj jeszcze w wojsku pomału sie wykruszają , młodych nie przybywa bo jest to droga zabawa i dlatego mogą sobie pozwolić albo próbują stawiać warunki co prędzej czy później i tak
Komentarz usunięty przez autora