Aktywne Wpisy
WielkiNos +218
Kobieta pracuje w domu i cały dzień wyje jej nad głową pies sąsiadów. W komentarzach psiarze sugerują, że jest się złym człowiekiem jeśli takie coś przeszkadza. Proponowane są rozwiązania odbierające komfort i czas narzekającej kobiecie - zatyczki do uszu, psychiatra, zostanie wyprowadzaczem psów sąsiada. Na koniec kobieta zostaje wyzwana od idiotek, które powinno się utylizować za czepianie się psa.
#psiarze #bekazpodludzi #patologia #wtf #dogpill #bekazrozowychpaskow #bambinizm
#psiarze #bekazpodludzi #patologia #wtf #dogpill #bekazrozowychpaskow #bambinizm
altersamba +86
Co myślicie ? Głosowalibyście ? #motoryzacja #sct
Dawno temu po malowaniu ścian został mi grunt akrylowy, wygląda jak mleko. Pytanie do mirki into #medycyna co się może stać jak to ktoś wypije? Pytanie do mirki into #prawo co się może stać jak ktoś się zatruje moim, podpisanym jako prywatny gruntem z butelki po mleku?
#janusze #zlodzieje
https://www.castorama.pl/amfilerating/file/download/file_id/10890/
A tam zaraz środki na przeczyszczenie. Jak pracujesz w open space, to nawal do tego mleka ze 20 znaczków z LSD. Niebezpieczeństwa nie ma żadnego, bo nawet jak gość wychla całe mleko, to się nic mu nie stanie.
A przynajmniej będzie niezły ubaw jak mu zaczną smoki z monitora wyłazić.
Stoperany i sraczka... ludzie, FANTAZJI TROCHĘ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humor #memy
@piwuch: Mleko kosztuje 2 zł...
Ja w poprzedniej robocie załatwiłem to inaczej - zacząłem dodawać do mleka kilka kropel zielonego barwnika spożywczego. Naturalnego, na bazie chlorofilu. Natychmiast przestawało ginąć, nawet, gdy wszystkie inne mleka się pokończyły. Zaleta - możesz takie mleko spokojnie używać samemu, w przypadku srakopędnych materiałów niestety dla Ciebie
@sowiq: Jaka jest Twoja granica? Jeżeli 2 zł to dla Ciebie nic to wysyłaj mi co tydzień, będzie jeszcze prościej i nie muszę specjalnie jechać Cię okradać.
Przepraszam, co? Karą za sięgnięcie po cudze mleko ma być ostra niewydolność wątroby lub nerek, albo nawet śmierć? Ja pierdziu, dobrze, że nie piszesz ustaw, żylibyśmy we wspaniałym świecie, gdzie karą za wymuszenie pierwszeństwa byłoby zepchnięcie do rowu, zaś za przejście na czerwonym świetle potrącenie z pełną mocą.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, w żaden sposób nie bronię osób, które sięgają po nieswoje produkty, ale gdybym