Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Zgodnie z prognozami rozpoczyna się szybki i zorganizowany rozwój burz. Warstwa hamująca CIN zaczyna ustępować przez co mamy coraz bardziej zauważalne struktury konwekcyjne. W tej chwili trzeba przyglądać się dobrze zorganizowanej linii superkomórek burzowych w formie liniowej na wschód od niemieckiego Drezna. Całość stopniowo przemieszcza się w kierunku województwa dolnośląskiego, ale na razie studzę emocje, bo zaraz wyskoczy cała armia ludzi z Wrocławia zasypując mnie pytaniami czy przejdzie armagedun przez ich kochane miasto. W ciągu następnych godzin burz będzie już tylko przybywać. Bacznie trzeba obserwować sytuację nad północno wschodnimi i północnymi Niemcami, gdzie środowisko do rozwoju najgroźniejszych struktur jest najlepsze (w oparciu o modele numeryczne) lecz do rozwoju konwekcji jeszcze nie doszło.
wołam:
@NoKappaSoldier73 @LadyRaspberry @komentarze @mojezycietozart @Kiciket @Kararaska @kubaslo @szymek627 @LeweOkoSaurona @Obsavian @rafix223 @ImNewHere @uwuX @kapecvonlaczkinsen @TymekB @Panbiedeusz @kosmo1 @BjutiFoka @murdoc @pieskiezycie @kreiws @Mirkosolo @humm @Cebulandia98 @PawEHO @PERLAVITA @wozlow @Kradziej_mandarynek @trwatodluzejnizczternasciesekund @skret88 @Lygrys Bessi @Piter93 @Myszoskocznia @Byter @kaosha @BillHicks @wuut @Greenwich @Konrad96 @rono @Istvan_Szentmichalyi97 @JakubPogromca @LactucaSativa @Herubin @LosoweZnaki @Catshow @narowerzesamochodem @macivs1 @Kartiww @Greemote @zyrafy_wchodza_do_szafy @BotGirl @beft @mpkfa12 @JaTuTylkoNaMoment @pancreas @Arveit @Svoboda @kajdikajdi @Ruby302 @Poranny_dragal @lembol @c1n34 @wojtek_bez_portek @zerqPROSPIELER @maciekk007 @UlyssesMoore @darthbob @Nivele @Kotwpizamie @krzysssi33k @nienazywajmnie @GlenPL @arturs36 @ona_czuje_we_mnie_PINIADZ @jabadabadupka @styslaw @Termak @FishyGuy @michu990 @cold_fire @aluskonik @SzewskaPasja @gajonxd @Abiseth @siodemkaxx @nowszy94 @Artnej @KocieJaduo @schabowyz @kubazet7 @Ssslave @korkorek @kazio-wichura @totrek maciej__ @Adry420 @mikomaz @roxer @Lardenn @Nygas232 @Rabsztok @HeexxD @QuDos @Piottix @TypowyXD @zobojetnialy @Muezzin @Mathis @chudzik2145 @l07h4r @PanSalimA @Dionizja @rob3rt90 @Szajwus @Kalafiores @wilqu88 @thomansinho @Sojer @tomkers @Talar_ @Zajebisty_sss @RysiuFujara @Unreal6277 @Tom_Ja @Lombo @piaskun87 @fizykWysokichEnergii @Fortides @rastamanek92 @Rogalikznadzieniem @qjot @jrobak @kurdenanic @snahh @endrjuk @adisont2009 @zmienna_pomocnicza @salvia @Kris515 @raven4444 @czinczinatti @akrim20 @aletypteej @aweczet @jedzczarnekoty @Dejt @kissmybattery @hassassin @evilekeye @Sierotek @Wigitorax @anetaz29 @XenoNmusk @Amvl @Andrew1818 @waszyfko @admx1 @koxok @Helikrasz @JeszczeZyje @The_Only_Right @gimbus14 @astin @PilerFighter @Zede1 @morakaraibo @piomar123 @noitakto
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kruchevski: gnije xD
Pozdro wrocek, kiedyś chciałem się tam przeprowadzić ale mi przeszło
Komentarz usunięty przez autora