Aktywne Wpisy
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Obecnie za 38m2 płacę 800zł czynszu w mieście powiatowym. W zasadzie całe miasto ma podobne czynsze. Kuzyn we Wrocławiu płaci za podobne 1200zł. Oczywiście, wiem, że są też niższe stawki. Zastanawia mnie jednak, co zrobią ludzie za 20 lat - 30 lat, gdy już spłacą wrocławską/warszawską/gdańską/krakowską...itp. hipotekę i czynsz będzie większy od emerytury. Na luzie pójdzie do 2000-3000 zł
Przecież sprzątaczka, konserwator też muszą zarobić. Remonty budynków muszą kosztować. Unia Europejska wymusi
Przecież sprzątaczka, konserwator też muszą zarobić. Remonty budynków muszą kosztować. Unia Europejska wymusi
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 8 listopada 2024 - 16:00
Liczba zwycięzców: 1
i gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę niż tiofendzierga, to dajcie znać xD jak jakaś mi wyjątkowo przypadnie do gustu, to się odwdzięczę :D
@tiofen: a za co?
@tiofen: w nawiazaniu do wypowiedzenia: #wolnorobiszybkodzierga
Tiokreacje
Tiohand
Tiomascot
TioToy ale to chyba zbyt zbliżone do marki przenośnych urządzeń sanitarnych xD
@tiofen dziarex, dzier-pol, pro-handjob
Robótki ręczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak dla przecietnej anetki, zblizenie sie do twojej persony osobowej - czyli Ty jako Ty sprzedajesz tw produkty, to imiona duza robote robia
tak, będę to konsultować, nie podam więcej szczegółów, bo wiem, że przynajmniej jeden chłopak z
@Wrrronika kurde wiem, ale jak widzę kolejne ANETKA_HANDMADE to ehhhh xD i imię mam takie se, nie da się fajnie przekręcić ( ͡° ʖ̯ ͡°)