Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.

#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
tiofen - Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organ...

źródło: żółwik

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tiofen: jakby wygranemu nie podobał się kolor żółwia, to możemy pomyśleć o innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

i gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę niż tiofendzierga, to dajcie znać xD jak jakaś mi wyjątkowo przypadnie do gustu, to się odwdzięczę :D
  • Odpowiedz
  • 387
i gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę niż tiofendzierga, to dajcie znać xD jak jakaś mi wyjątkowo przypadnie do gustu, to się odwdzięczę :D

@tiofen dziarex, dzier-pol, pro-handjob
  • Odpowiedz
@tiofen: zalezy czy tylko wykop, czy tez inne

Jednak dla przecietnej anetki, zblizenie sie do twojej persony osobowej - czyli Ty jako Ty sprzedajesz tw produkty, to imiona duza robote robia
  • Odpowiedz
  • 14
@Szenkes: "z przyczyn niedotyczących pracownika" - redukcja zatrudnienia, ale... dziwnie zbiegło się to w czasie z moim szkoleniem na nowe stanowisko i l4, z którego wróciłam właśnie w poniedziałek ( ͡° ʖ̯ ͡°) przedłużyli umowę komuś innemu i dali go na to stanowisko, a ja dostałam papiery (umowę miałam na nieokreślony)

tak, będę to konsultować, nie podam więcej szczegółów, bo wiem, że przynajmniej jeden chłopak z
  • Odpowiedz