Aktywne Wpisy
derylio1 +342
#chwalesie dzisiaj spłaciłem mój #kredythipoteczny
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
OscarGoldman +89
Głowne założenia to ma być czysto, cicho i szybka aplikacja.
W tym sezonie przejechałem około 300 km na MOMUM. Stosunkowo czysto ale głośno już po 75-100 km.
#rower #szosa #gravel
Na bike7 byłem w stanie objechać 250 km bez problemu, ale syfu trochę wiecej. Wybór jest zatem prosty.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam Bike7 i jest oki na 100-200 w porywach 300 km. Polecam. Momum też spoko
@spanzik: używam go od dwóch miesięcy jako pierwszy wosk i daje radę, a przejechałem ok. 400 km po szosie na nim na raz. Jest też o wiele tańszy.
Bike7 to nadwosk. 300-400 km bez dokładania, penetruje łańcuch jak należy i sensownie się wykrusza nie robiąc syfu dookoła. Do tego jest bardzo rzadki co mi przynajmniej ułatwia aplikację.
Ja bym jeszcze rozważył Squirta który też długo wytrzymuje ale jest bardzo gęsty i czasem mocno zasyfia napęd.