@goodidea: od razu po zobaczeniu napisu "otoz" wiedziałam o co chodzi. Po prostu dla mnie to niewyobrażalne, że pies jest zaniedbany, przerażony, ale o kokardce właściciel nie zapomniał...
@Magiczny_Kartofel: Oczywiście bo jak ktoś na blokach np mieszka to powinien mieć wilczura a najlepiej bernanrdyna, 2 spacerki dziennie takiemu psu na pewno wystarczą. XDD
@Bhilobun: nie właściciel, a zwyrol pseudohodowca. Oni wyjmują psy z klatek, gdzie te siedziały we własnych odchodach, przepłukują ze dwa szczeniaki pod kranem, suszą suszarką, sadzają na podusi różowej i wczepiają kokardkę - szybko kilka zdjęć na olx i psy znowu lądują we własnych gównach. Tak wygląda psi biznes i realnie psów za 800 zł.
@Bhilobun: Mówiłem na "ZDJĘCIU" pies jest czysty i nie ma pozlepianych włosów, kiedyś pewnie miał. Ale przeszkadza Ci kokardka żeby pies lepiej wyglądał na zdjęciu = szybciej znalazł dom? ( ͡º͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Lecz coś na kształt szczura
Oni wyjmują psy z klatek, gdzie te siedziały we własnych odchodach, przepłukują ze dwa szczeniaki pod kranem, suszą suszarką, sadzają na podusi różowej i wczepiają kokardkę - szybko kilka zdjęć na olx i psy znowu lądują we własnych gównach.
Tak wygląda psi biznes i realnie psów za 800 zł.