Wpis z mikrobloga

@RayColl_PL: Chętnie udzielasz porad, ale i sam nie boisz się zadawać pytań. Chyba posiadasz sporą wiedzę na temat gier komputerowych i programowania. Nie skąpisz emotikony "XD" i ":D", więc myślę, że jesteś osobą pozytywnie nastawioną do życia. Posiadasz w swojej mobilnej stajni Xiaomi, a i wpis o wypłacie bitcoinów wyskoczył mi gdzieś, więc chyba potrafisz zadbać o finanse i nie jesteś pozerem. Jesteś rozsądny i dbasz o bezpieczeństwo w sieci.
  • Odpowiedz
@meh0wski: Myślę, że jesteś nieco enigmatyczny i trudno od razu odgadnąć Twoje prawdziwe "ja". A kobiety lubią facetów, którzy podążają własnymi ścieżkami i nie odkrywają wszystkich kart naraz. Nie boisz się stawiać kontrowersyjnych tez. Nie podążasz głupio za tłumem. Myślę, że zależy Ci na dobrobycie rodaków i nie zazdrościsz innym sukcesów. Mem z nosaczem sundajskim, to Twoje zaprzeczenie.
  • Odpowiedz
@Precypitat: Jesteś przykładem na to, że ludzi nie powinno się szufladkować na podstawie pochodzenia. Z jednej strony pasja do koni i jeździectwa, a z drugiej zamiłowanie do chemii i nauk ścisłych. Gdzieś w tle pojawiały się również tagi związane ze sztuką, więc tym bardziej podziwiam. Starasz się podnosić poziom tego portalu i piętnujesz promowanie patologii. Nie jesteś łasy na łatwą rozrywkę. Masz niebanalny gust muzyczny.
  • Odpowiedz
@freejah: Jesteś człowiekiem inteligentnym i oczytanym. Potrafisz manipulować ludźmi, a w szczególności znajomymi. Wróżę Ci wielki sukces w życiu zawodowym, o ile przestaniesz roztrząsać co zrobiłeś, a czego nie zrobiłeś podczas bezsennych nocy. Świetny z Ciebie kumpel. Taki z którym można obejrzeć i "Jaja w tropikach" i kino artystyczne.
  • Odpowiedz
@Sgori: Co prawda jesteś małomówny, ale udało mi się znaleźć kilka pozytywów! Jesteś troskliwym facetem, który nie pozostaje obojętny na los bliskich koleżanek. Nie podążasz za głupimi trendami. Zależy ci na ludziach z kraju, w którym obecnie toczy się wojna. Miły z Ciebie gość. Swoimi nałogami napędzasz polską gospodarkę.
  • Odpowiedz
@zupacebulowa: Erudytka z klasą. Dzięki Tobie poznałem nowe słowo - sokista, dzięki! Wracając ad rem, uważam że udzielasz się zbyt rzadko. Nie próbujesz zwracać na siebie uwagi aparycją, lecz wiedzą i ciekawostkami. Piętnujesz chamstwo, które rozprzestrzeniło się w polskiej przestrzeni publicznej niczym wirus ZIKA. Jesteś wyjątkowa :)) I zdaje się, że materializm jest Ci zupełnie obcy i nie lubisz nadętych bufonów. Podobno w firmie jesteś nie do zastąpienia.
  • Odpowiedz
@chrominacja: Taka kobieta jak Ty to prawdziwy skarb :)) Jesteś dojrzała i rozsądna. Racjonalnie podchodzisz do spraw materialnych. Potrafisz myśleć strategicznie. Unikasz wulgarności i tanich sztuczek. Celnie punktujesz hipokryzję innych ludzi. Dzielnie bronisz kobiet, ale nie jesteś feminazistką. Starasz się nie wrzucać wszystkich do jednego worka.
  • Odpowiedz
@grzybosiur: Jeśli jakaś mirabelka szuka męża, to powinna zgłosić się do Ciebie. Nie poddajesz się łatwo. Zawsze starasz się zrozumieć innych i zazwyczaj udzielasz cennych porad. Byłbyś idealnym wsparciem na jesienno-zimowe wieczory.
  • Odpowiedz
@Imago91: Jesteś życzliwy i ambitny. Masz świetne poczucie humoru i dobrą pamięć. Niełatwo zrobić Cię w balona. Twoje poczucie estetyki rozwinęło się lepiej niż u wielu polskich urbanistów/architektów. Myślę, że masz zadatki, aby pokierować kiedyś miastem, a może nawet i krajem.
  • Odpowiedz
@Wulec: Po Twojej aktywności stwierdzam, że jesteś człowiekiem ambitnym i mądrym. Starasz się być obiektywny. Nie dokonujesz pochopnej oceny. Jeśli ktoś szykanuje krajanów, to stajesz w ich obronie. Doceniasz polskie wartości i kultywujesz stare tradycje.
  • Odpowiedz
@Bebluch: Posiadasz sporą wiedzę na temat kinematografii i szeroko pojętej sztuki. Dbasz o rozwój intelektualny poprzez poznawanie nowych kultur. Chętnie sięgasz po trunki i dania z krajów egzotycznych. Nie boisz się eksperymentować. Aktywnie bierzesz udział w walce z opresyjnością aparatu państwowego. Dopingujesz Polaków i nie wstydzisz się własnego pochodzenia. Otaczasz troską i zainteresowaniem kobiety, które nie wpisują się w idealny kanon piękna.
  • Odpowiedz
@kriss7676: Muszę przyznać, że zaskoczyłeś mnie totalnie. Wchodząc na profil kibica Lechii Gdańsk spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Jesteś rozsądny i pełen empatii. Bronisz praw kobiet i interesujesz się losem zwierząt. Wydaje mi się, że zostałeś obdarzony zmysłem obserwacji. Być może powinieneś częściej pisać :) Jesteś tolerancyjny i takich ludzi jak Ty potrzeba nam na tym portalu.
  • Odpowiedz
@StrawberryPie: Jeśli to Twoje pierwsze konto, to witam Cię serdecznie :)) Jesteś uroczą kobietą i nigdy nie powinnaś o tym zapominać. W czasach krótkotrwałych związków i powszechnych zdrad, Ty trzymasz się zasad i starasz się nikogo nie ranić. Potrafisz poświęcać się w imię miłości. Jesteś waleczna i przede wszystkim mądra. Bardzo cieszy mnie Twoja obecność :)
  • Odpowiedz