@Basteq: używa półtora roku, oddaje i kupuje nowy. Ma tym sposobem nieskończoną ilość tosterów ( ͡°͜ʖ͡°) ej, a ja zawsze na zewnątrz smaruje masłem, co wtedy?
@Basteq: Przecież jak się tosty odpowiednio długo trzyma, to ser co wypłynie przypieka się i twardnieje. Potem przy wyciąganiu wszystko ładnie odchodzi i zostaje czysty opiekacz. Tylko szkoda papieru.
#jedzenie #gotujzwykopem #lifehack
źródło: comment_SO8X20ZNk9ZYnqk3QNR36emWm75RILNn.jpg
Pobierzźródło: comment_i7wmKdAOcYjaoCwHPPhpVmoaZT4pYBaK.jpg
Pobierzźródło: comment_nsUKdQBmJTlteyWfdI08zrtxUqgOEo1w.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale upieprzonego opiekacza już się nie da domyć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żeby domyć zakamarki w tym cholerstwie trzeba by chyba go rozkręcić, rozłożyć na kawałki i obudowę oraz płyty wstawić do miski z wodą... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora