Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +33
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
Skonsultowałem się mailowo z moją szamanką i razem doszliśmy do konsensusu że to po prostu przewlekły stres który mi ostatnio towarzyszy i na razie nie podejmujemy żadnych kroków jeśli to pozostanie jednorazową akcją
Rozwiązałem zagadkę ENTERU. Wiadomość została stworzona na gmailu, znalazłem ją w wersjach roboczych. Co ciekawe miała być odpowiedzią na maila mojego adwokata (WTF?)
A więc najprawdopodobniej wyglądało to tak:
Obudziłem się koło 19:00 ale tak nie do końca, musiało to być coś jak lunatykowanie, w przeszłości kilka razy mi się zdarzyło rozmawiać w nocy i tego nie pamiętać. Musiałem zobaczyć że dostałem wiadomość od mecenasa i próbowałem odpisać ale skąd wzięły się te bzdury o kapowaniu to nie mam pojęcia. Myślę że trochę odżyły moje wspomnienia bo adwokat jest z miasta gdzie spędziłem pół życia. Podcast był o fizyce kwantowej więc nie było tam chyba nic o KGB. Może coś mi się po prostu przyśniło. Wiadomość wysłana do samego siebie mnie nie dziwi bo nieraz tak robię gdy potrzebuję coś zanotowac
Więc to chyba koniec jednak pozostaję czujny bo nigdy nie wiadomo czy znów nie zaczną nadawać i sterować moim mózgiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#psychiatria #lunatykujzwykopem
źródło: nadaje
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/84214191/no-to-teraz-sie-osralem-nie-wiem-co-sie-o------o-w
https://wykop.pl/wpis/84215063/akcja-jest-jeszcze-bardziej-p------a-niz-myslalem-
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo
źródło: image
PobierzWiem że nie powinienem palić ale czasem coś trzeba bo człowiek wariuje a a-----l nie jest dla mnie
@alkoJezus: i kropki się dalej nie łączą? xD
Wiadomo trzeba uważać żebys kiedyś nie zrobił czegoś głupiego, nie wyskaczyl z okna czy kogoś skrzywdził, ale to pewnie jednorazowy epizod, myślę że takich pojedynczych epizodów może być bardzo dużo w społeczeństwie, po prostu ty zostawiłeś sobie dowód (wiadomość), masz dużą samoświadomosc i nie wyparłeś tego od razo, a co by
Ja miałem podobną fazę po LSD niestety dorwałem się do komputera a następnego dnia nie wierzyłem co zrobiło moje alter ego.