Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1283
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Wojciech_Skupien +668
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
I tutaj pytanie do was koledzy z tagu #java #spring #programowanie
Jakiego linuxa i dlaczego polecacie do pracy z java ?
miałem do czynienia z ubuntu swego czasu, mintem, kali więc zupełnie zielony nie jestem
Komentarz usunięty przez autora
@qjy48613: ja żadnego, tak samo mi się pracuje na Windowsie, jak i Linuxie.
2. GNU/Linux = dystrybucja Linuxa + oprogramowanie opakowane i wydane jako pełny system operacyjny
3. Usuń konto
@interface Ubuntu umiera powoli w agonii, lepiej przesiąść się na Manjaro Linux albo Archa, ewentualnie Debiana Sid #pdk
ITS NOT 'LINUX' ITS GNU/LINUX!!!!11111