Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +53
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +157
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

Pojawił się pomysł, aby motocykliści (wzorem innych miast) mogli, we Wrocławiu, poruszać się buspasami. Elżbieta Urbanek, dyrektorka Departamentu Infrastruktury i Gospodarki Urzędu Miejskiego we Wrocławiu twierdzi jednak, że:
"Próba wprowadzenia motocyklistów (we Wrocławiu zarejestrowanych jest ponad 20000 pojazdów) na buspasy nie jest spójna z założeniami Wrocławskiej Polityki Mobilności. Skierowana byłaby do wąskiego środowiska przemieszczającego się indywidualnie i dając im przywileje niezgodne z założeniami i zasadami obowiązującymi w naszym mieście"
Nie bardzo wiem, w jaki sposób możliwość poruszania się buspasami przez taksówki, nie jest skierowana do wąskiego środowiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarzach klasyczny rak "a czemu majom mieć lepiej, niech stojom jak wszyscy!!" także wszystko po staremu.
więcej: link
@rothenburg-vw: z punktu widzenia kierowców samochodów i volkswagenów, to chyba nawet lepiej jak pajac leci 100km/h po innym pasie niż oni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mu_H: a w taki, ze taksowka jezdzi kazdy, motocyklem tylko ten, kto te motocykl posiada i ma uprawnienia a to juz waska grupa
@JestemKaspi: to do kierowania taksówką nie potrzeba uprawnień i posiadania taksówki? To jakaś nowość ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba, że masz na myśli poruszanie się jako pasażer, w takim wypadku zapewniam cię, że nie potrzebujesz żadnych uprawnień do jazdy jako pasażer motocykla, dokładnie tak
@JestemKaspi: co? przecież to jest twoja logika, a nie moja człowieku. Czy ty w ogóle czytasz i rozumiesz co sam piszesz? XD
źródło: comment_Iv0JQ8gDSokCqj1UijZp2oPPXd5nBsYY.jpg
PobierzJeździłem buspasem, jeżdżę buspasem i będę jeździł, bo nie będę stał w korku, kiedy mogę, nikomu nie wadząc, całość minąć i się przy tym nie usmażyć latem.
Komentarz usunięty przez autora
@rothenburg-vw jesteś troll czy głupi?