Aktywne Wpisy
Tulky +5
Mam problem z #policja. Wczoraj w godzinach wieczornych byliśmy w pięć osób ze znajomymi na schodkach. Dwóch znajomych paliło lolki. Nagle podeszło dwóch policjantów przedstawili się i po krótkiej rozmowie powiedzieli znajomym że są zatrzymani i jadą na komendę.
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
LittleOpa +91
To jest właśnie główny problem wielu młodych ludzi - brak cierpliwości. Gość ma 25 lat i już kwiczy że nie stać go na auto za 100k i mieszkania za 500k xD
Chłop jeszcze dobrze na drogę zawodową nie wszedł, a już uważa że powinien mieć wszystko xD
#pieniadze #nieruchomosci #oszczedzanie
Chłop jeszcze dobrze na drogę zawodową nie wszedł, a już uważa że powinien mieć wszystko xD
#pieniadze #nieruchomosci #oszczedzanie
Każda ma instagrama, snapchata, zna wszystkie kluby w każdym mieście i pije kawę na mieście mimo, że jej nie smakuje. Obowiązkowo iPhone bo inaczej wstyd się pokazać. Studia? Dzienne. Dziennikarstwo, socjologia, filologia - nie z powołania tylko po to by przedłużyć liceum. Później w wieku 29 lat budzi się z ręką w nocniku bo żaden normalny facet nie będzie chciał takiej kotwicy u nogi. Duże dziecko bez żadnych umiejętności i zaradności. Aaaa szkoda strzępić ryja na was.
#gownowpis #tinder #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
A potem spróbuj takiej rzucić obraźliwym żartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś
http://www.wykop.pl/wpis/21671797/czy-wszystkie-babki-z-sympatii-i-tego-typu-portali/
Kocham kisążki ale nie umiem wymienić co ciekawego przeczytałam. Kocham muzykę RÓŻNĄ, najczęściej z ESKA.TV
Studencka 1 semestru filologii angielskiej. Średnio mówi po angielski i nie interesuje się literaturą anglosaską.
Tu masz ściągę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@veranoo:
Znasz może jakąś internetową alternatywę?
Internetową bo jak dla mnie internet daje większą próbę i tym samym większe prawdopodobieństwo znalezienia właściwej Kobiety.
Dokładnie. To pisanie jak to w Polsce źle i jacy to Polacy źli to chyba jakaś choroba psychiczna.
Swoją drogą nawet uwielbiane tutaj Ukrainki mają bardzo pragmatyczne podejście- pomijając kwestie kulturalne znacznie szybciej zdecydują się na ślub żeby zdobyć unijne obywatelstwo. Fakt, że się odwdzięczają i są na ogół cieplejsze, ale to też coś za coś.
@Errad: zrób "eksperyment" załóż profil atrakcyjnej kobiety i zobacz jak stado sebixów będzie do niej wypisywać, ile będzie miała spamu. Po za tym, prędzej znajdziesz tam księżniczkę która jest nonstop adorowana, bądź nieśmiałą, zawstydzoną, zaniedbaną ewentualnie "po przejściach: bił ją facet, zostawił z dzieckiem etc".
Na tinderze, badoo czy innych portalach do atencji i bolcowania zapewne tak, ale ja słyszałem o wielu osobach, które znalazły partnera w internecie tylko to było wieki temu i nie wiem gdzie teraz warto szukać, a nie wątpię że są do tego dobre miejsca. Wiadomo, że szukanie prawdziwej miłości na tinderze to trochę jak szukanie patriotycznych artykułów na portalach wyborczej czy lisowych szmatławcach, ale to przecież nie jedyne portale.