Aktywne Wpisy

balticporter +18
Ja pitolę.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.

heremorie +134
#mecz
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka

Chłop jeszcze dobrze na drogę zawodową nie wszedł, a już uważa że powinien mieć wszystko xD
#pieniadze #nieruchomosci #oszczedzanie
źródło: 0226FE44-86E1-4068-B703-79887EF2449E
PobierzTu nie chodzi o cierpliwość a o dynamikę - jak z partnerką nie zmienią roboty to będą j----i przez Januszy do usranej śmierci z podwyżkami kompensującymi jedynie inflację.
Polak klatkowy ma nie odkładać, ma żyć z dnia na dzień i
źródło: money-crying
PobierzJa wybrałem pierwszą opcję i potrafię czerpać radość z tego że mogę rano na trening iść, z synem na basen, pograć wieczorem razem w dwóch na PS3. A nie tracę życia nad użalaniem się że nie mam tego czy tamtego. 90% świata żyje gorzej od nas
@Bonapartysta: nie wiem czy tego nie powinieneś z
- magazynier dostanie te 4k i będzie j---ł do końca życia na tym samym stanowisku, za prawie te same pieniądze
- ja zaczynałem na helpdesku jak kiep najgorszy ledwo więcej niż minimalna. 4 lata minęły i mam 16k B2B. Przez 4 lata przerobiłem 6 firm. Na pewno za 5 lat, ba nawet za rok będę zarabiał jeszcze więcej.
Po