Wpis z mikrobloga

To lista osób, które dzisiejszej nocy opublikowały lub zaplusowały pedofilskie treści:

@plackarz @BigFred @Cappuccinos @Znowu_sie_czepiasz @oleks @zolw22 @Geron @aleco @tony_soprano @CHVRCHES @PedroLeon @Stawski @nemesis81 @Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka @zdupydomordyzaur @Boratt, @miczi92 @depOO @wHiteee @PIetwa @Oxy_Carbo @nihon @pstjepan @Fauler

Złamaliście regulamin serwisu i przede wszystkim polskie prawo. Wasza przygoda z Wykopem skończona, wyjaśnienia pozostawcie dla policji.

#wykop #moderacjacontent #tangodown #pedofilia
  • 725
  • Odpowiedz
Strimi rusza za niecały tydzień :) Wytrzymam

@niunix: Na Strimi będą się mogły panoszyć karakany i pedofile? To ja podziękuję.
Oczekuję polskiego reddita, a nie polskiego vchana.
  • Odpowiedz
@adgebworthy:

Art. 200b. Kto publicznie propaguje lub pochwala zachowania o charakterze pedofilskim,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
już widzę jak wsadzają kogoś do więzienia bo nie wiadomo czy świadomie czy przypadkowo kliknął plusa na jakimś gównoportalu xD @moderacja ten prawnik co niby z nim współpracujecie, ta osoba ma jakieś studia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Moderacja: Nie wiem co tam było. Nie widziałem. Jeśli pedofilskie treści, to oczywiście dobrze, że zadziałaliście, ale z drugiej strony sami niedawno wybielaliście pospolitego bandytę, który opowiadał o rozbojach i gwałtach i rozmawialiście z nim... "o życiu".
  • Odpowiedz