Aktywne Wpisy
jmuhha +49
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +314
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
@plackarz @BigFred @Cappuccinos @Znowu_sie_czepiasz @oleks @zolw22 @Geron @aleco @tony_soprano @CHVRCHES @PedroLeon @Stawski @nemesis81 @Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka @zdupydomordyzaur @Boratt, @miczi92 @depOO @wHiteee @PIetwa @Oxy_Carbo @nihon @pstjepan @Fauler
Złamaliście regulamin serwisu i przede wszystkim polskie prawo. Wasza przygoda z Wykopem skończona, wyjaśnienia pozostawcie dla policji.
#wykop #moderacjacontent #tangodown #p-------a
@Moderacja: plusowanie jest przestepstwem?
Komentarz usunięty przez autora
Tego jeszcze w kk nie grali xD
@Moderacja: A co to oznacza w waszym wykonaniu, bo za takie coś między innymi oberwał @farmerjanek: ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kiedy w końcu będzie wasza definicja duplikatu! oraz za co faktycznie poleciał @kamykthm
@brylant_brylant: