Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
vulcanitu +85
No i jest thinkpadzik
źródło: 1000005173
Pobierz

źródło: comment_FfU6Sil6E5yhoAxtE64oLrqlvsWXzSpi.jpg
Pobierzwartość wypowiedzi skończyła się po pierwszym wyrazie, a z każdym następnym idzie na dno, ale lojków nałapał, gdyż wszelkie spottedy oblegane sa przez niziny umysłowe, więc każda wypowiedź zawierajaca mało popularne słowa musi być mądra
to przykre, że za coś takiego dostaje się łatkę z---a.
Za każdym razem jak na wykopie jest poruszany temat czytelnictwa to najbardziej buldupią osoby piszące:
Czyli jest to grupa, których te wpisy o słabym czytelnictwie w Polsce nie dotyczą. Być może nieco niefortunne jest pytanie konkretnie o czytanie książek, a nie o sam fakt czytania. Nie
nie mów do mnie pajacu, nie jestem twoim starym
co do czytania w 'miejscach publicznych'- jeśli ktoś sobie siedzi w kafejce, albo parku to każdy ma tbw, ale w momencie gdy jedzie się w publicznej komunikacji, ścisk i smród jak j--------e, a
źródło: comment_azHQiwToMkTTP9hdCQQQaJl3MC7d9rkG.jpg
PobierzPS Film nazywa się "Idiocracy" i niby ma tam jakieś drugie dno, ale jest ono tak muliste, że zwykły kinomaniak będzie miał je w dupie i skupi się na tym, że ten obraz jest nieśmieszny, cholernie źle zagrany (nikt mi nie wmówi, że tak miało być), a do tego nudzi jak