Aktywne Wpisy

wash-and-go +5
Nie wiem, czy zauważyliście, ale nagle z każdej strony nagonka na tych, co śmią poruszać się po mieście na hulajnodze. Mandaty, nowe przepisy, kontrole, a jeszcze brakuje, żeby straż miejska dronem zrzucała siatkę jak w Pokémonach.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.

SunnO +200
Witam,
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ

źródło: comment_FfU6Sil6E5yhoAxtE64oLrqlvsWXzSpi.jpg
Pobierz@ajuto00: amen.
Internetowa społeczność wydała wyrok xD
Z dnia na dzień coraz więcej idiotyzmów się wyczytuje w tym necie. Za parę lat będzie tu takie
@ajuto00: sto procent racji, aż sobie notatkę zrobiłem, że mądrze gadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ten komentarz to jakiś prawilniak
nawet jeśli ziomek jest typowym hipsterem, to nic ludziom do tego, że lubi wyjść na miasto z książką w ręku, usiąść gdzieś w parku/kawiarni i skupić się na tekście. Typowa wykopkowa mentalność. Jeśli sami macie zajebiste warunki na spokojne zagłębianie się w lekturze w domu albo zwyczajnie wolicie to robić we własnym domowym zaciszu, to zrozumcie też, że niektórzy nie
I co z tego?
K---a jak w lesie albo nie - jak w chlewie obsranym gównem. Chamstwo i wywyższanie się zawsze w cenie xD tylko mój światopogląd jest akceptowalny
Błagam skończmy z tym przypisywaniem książkom jakiejś magicznej mocy uzyskiwania mądrości.
Komentarz usunięty przez autora
@DywanTv: to słuchawki i coffitivity.com ( ͡° ͜ʖ ͡°) dźwięki z zatłoczonej kawiarni w domu!