Wpis z mikrobloga

Trochę śmiecham zarówno z obrazka, jak i komentarzy tutaj. Polska 2017 rok, czytanie książek w miejscu publicznym: pedalstwo i szpan. Ludzi z wyższym wykształceniem powyżej średniej UE, ale tylko 37% Polaków czyta choć jedną książkę w roku. Prawdziwi intelektualiści siedzą na wypoku i wszystko wiedzą.

@ajuto00: amen.
Internetowa społeczność wydała wyrok xD

Z dnia na dzień coraz więcej idiotyzmów się wyczytuje w tym necie. Za parę lat będzie tu takie
  • Odpowiedz
Trochę śmiecham zarówno z obrazka, jak i komentarzy tutaj. Polska 2017 rok, czytanie książek w miejscu publicznym: pedalstwo i szpan. Ludzi z wyższym wykształceniem powyżej średniej UE, ale tylko 37% Polaków czyta choć jedną książkę w roku. Prawdziwi intelektualiści siedzą na wypoku i wszystko wiedzą.

@ajuto00: sto procent racji, aż sobie notatkę zrobiłem, że mądrze gadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ten komentarz to jakiś prawilniak
  • Odpowiedz
@donpokemon taguj #rakcontent bo większego gówna dawno nie czytałam.

nawet jeśli ziomek jest typowym hipsterem, to nic ludziom do tego, że lubi wyjść na miasto z książką w ręku, usiąść gdzieś w parku/kawiarni i skupić się na tekście. Typowa wykopkowa mentalność. Jeśli sami macie zajebiste warunki na spokojne zagłębianie się w lekturze w domu albo zwyczajnie wolicie to robić we własnym domowym zaciszu, to zrozumcie też, że niektórzy nie
  • Odpowiedz
@donpokemon: to jest właśnie Polska xD gość pyta gdzie można sobie książkę na spokojnie poczytać, oczywiście zostaje zwyzywany od pedałów, zrobiony zostaje mu portret psychologiczny przy aprobocie innych użytkowników

K---a jak w lesie albo nie - jak w chlewie obsranym gównem. Chamstwo i wywyższanie się zawsze w cenie xD tylko mój światopogląd jest akceptowalny
  • Odpowiedz
Napisałem kiedyś podobnie na mikroblogu, prosząc o miejsce we Wrocławiu. Dostałem rownież odpowiedz w domu. Dosłownie tak jak testo powiedział połowa Polaków a juz na mikroblogu to większość użytkowników to zwykle cebulaki
  • Odpowiedz
@ajuto00: Hur dur prawdziwa wiedzą tylko z książek, czytam zmierzch więc jestem inteligentem.
Błagam skończmy z tym przypisywaniem książkom jakiejś magicznej mocy uzyskiwania mądrości.
  • Odpowiedz
@fafikozoom przecież tu nie chodzi o przypisywanie mądrości XD czytanie książek może być po prostu przyjemnością, ale niektórzy tego nie rozumieją, bo wolny czas można spędzać przecież jedynie na WYPOK PEEL XDDDDD ACH K---A
  • Odpowiedz