Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

źródło: comment_FfU6Sil6E5yhoAxtE64oLrqlvsWXzSpi.jpg
Pobierz@fafikozoom: Książki mają moc "uzyskiwania" (chyba dawania, ale co ja tam mogę wiedzieć, ja tylko czytam książki) mądrości, choć nie tkwi w tym żadna magia. Jeśli weźmie się jakiś nośnik informacji i się z nim zapozna, to istnieje niezerowa szansa, że się nabędzie część wiedzy zawartej na nośniku. To jest taka sama magia jak jedzenie mrówek z mrowiska przy
Komentarz usunięty przez autora
Codziennie czegoś nowego można się nauczyć
@parlament: Być może o to chodziło -- a może nie. W każdym razie nie ma w tej wypowiedzi nic takiego, co uprawniałoby do p-----------a tej sebiksowej psychoanalizy.
Wybacz, ale już naprawdę wolę ludzi, którzy lansują się
Poza tym, książki które ja czytam wymagają aby co jakiś czas spisać cenne kawałki - i aby je potem porównać i wysnuć wnioski. Na kolanach tego nie będę robić.
Zleciały się już wykopki twierdzące, że czytanie to taka sama rozrywka, co picie taniego wina pod sklepem?
@ajuto00: dokładnie! tak samo uważam że powinni zakazać jedzenia w miejscach publicznych - niech nie myślą bogacze że jak ich stać to mogą się chwalić, korzystania z telefonu - kiedyś były stacjonarne i jakoś każdy sobie radził, czy używania laptopów, od tego k$%wa jest dom! tam jest spokój i cisza!