Aktywne Wpisy

orgin246 +9
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

frugASS +9
POD TYM WPISEM NAPISZCIE LICZBE Z PRZEDZIAŁU OD 1 DO 100!!!!!!!!!!!!!

źródło: comment_FaScUpyzLZSieRSMqB9uXwyYtam1Afl7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Czy L.W stał na czele lustracji??? Czego chcecie?? Postaci idealnych? Nie ma! Nie istnieją. Oni nasi bohaterowie to tylko ludzie, tyle, że z odwagą zrobić coś więcej niż tylko gadać. Szkoda, że krew się nie lała podczas wielkiej rewolucji jakiej Wam zabrakło. Byłyby
@angie0103: Powiedz to rodzinom osób, którym donosy Bolęsy zniszczyły życie, ty tępa ruro.
Tam masz wypowiedzi poszkodowanych donosami bolka i nawet jest ubek który brał udział w zwerbowaniu Leszka. Ci ludzie żyją do dziś...
Jakim debilem trzeba być żeby w furii i zaślepieniu uparcie trzymać jakąś stronę, przy czym świadomie ignorować masę argumentów?
Następnym razem zanim zaczniesz innych pouczać w jakimś temacie, zapoznaj się choć z podstawami danych i na ich podstawie obierz swoje
Cały czas jednak obydwoje będziemy licytować się na argumenty ludzi, których osobiście nie znamy. Każda strona może być dobrze skomponowaną układanką.
Intelgencja "Mądralo" polega na umiejętności wyciągania własnych wniosków z rzeczywistości, która nas otacza. Cały czas jednak będzie to na tyle subiektywna opinia, na ile nasza rzeczywistość teraz lub w tamtych latach różni się lub różniła od rzeczywistości
Żal mi takich ludzi jak Ty... tylko obrażając czują się lepiej...
Nie rodzina w której się wychowałm dostała w dupę w komunie. Straciłam faceta ktorego najbardziej kochałam...
Zresztą przed chwilą pisałam o tym, pzeklejam, pozdrawiam i nie obrażaj, bo nigdy nie wiesz do kogo piszesz.