Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +178
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

#volkswagen #golf6 #tsi #motoryzacja #vw #gorzkiezale
źródło: comment_uP1JIirFWb7gZAT4oPDcvvHhby6oJVp4.jpg
Pobierz@SpalaczBenzyny: dokładnie tak, tutaj raczej wina jest po stronie samych tłoków, jak i zbierania się nagaru
@IlluminateEliminate: dokładnie ten. Wiesz ciężko coś przewidzieć zanim to się nie stanie. Z drugiej strony nie miałem zbyt dużego wyboru przy szukaniu auta.
Kupowałem je dla żony do nauki jazdy, a naprawdę trudno było coś znaleźć niebitego, nieuszkodzonego, niesprowadzonego, z małym
@SuperStefan:
Czyli zbierający. Tak jak ktoś wyżej napisał - w tym silniku pierścienie są ok. Cała reszta jest do d--y.
"nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi"
Komentarz usunięty przez autora
Z podzespołami to wiadoma sprawa.
Dzięki za rady, ja już auta nie ruszam i nie skorzystam, bo żona znowu mnie zakrzyczy, że to moja wina :D zostawiam auto mojej kochanej gorszej połówce na dojazdówki do sklepu i pracy chyba że sprzeda, a sam trzymam się swojego levorga.