Wpis z mikrobloga

Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
Szeretlek - Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu...

źródło: temp_file6099340699821887373

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szeretlek: zrob ta polke wysuwana, zeby p---------a z szafki nie sciagac i ukladac od nowa co tydzien ;p to chyba zamiast silownika jakis zawias ze sprezyna by musial byc.

z plusow to jak wysuniesz to bedziesz mial caly blat za drukarka na druki i dokumenty do skanowania
  • Odpowiedz
  • 6
@Krafti myślałem o tym ale kabel od drukarki jest strasznie krótki. Tak przynajmniej mam motywację do chowania p---------a i utrzymania w miarę porządku na powierzchniach płaskich

Edit. W sumie mądre. Zastanowię się nad tym
  • Odpowiedz
@Szeretlek: zazdroszczę umiejętności manualnych, mnie w--------ą z korpo i nie będę miał co robić, chyba tylko strzelić sobie w łeb
  • Odpowiedz
  • 4
@Droidz824 dziękuję za wyrażenie opinii. Rozumiem że nie każdemu może się podobać bo każdy ma swój gust. Serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnego niedzielnego wieczoru!
  • Odpowiedz
@L24D dzięki ale tylko pomysł był mój. Manualnie wszystko wykonał mój tata bo ma stolarnię i hobbistycznie coś czasem sklecie. Nie mam miejsca na hobby. Tylko praca.

@Szeretlek: czyli w sumie zamówiłeś zrobienie takiej szafki, a wydźwięk posta jest taki, jakbyś sam to wykonał XD no to gratulacje pomysłu
  • Odpowiedz
  • 3
@Darek08 wybacz, nie miałem na celu wprowadzenia ludzi w błąd. Jeżeli tak brzmi wpis biję się w pierś. Chciałem się tylko pochwalić szafką która powstała według mojego pomysłu. Jeżeli czujesz się urażony to bardzo Cię przepraszam. Nie robię tego dla plusów tylko miałem nadzieję że komuś się przyda taka koncepcja. Nigdzie indziej dotychczas nie widziałem takiego rozwiązania chociaż nie ukrywam że pewnie już ktoś kiedyś coś takiego zrobił wcześniej.
  • Odpowiedz