Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +37
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
Build a Massive Momentum or Value Stock Portfolio From Zero!
Trading Mindset, and Three Steps To Profitable Trading
How To Sell Your Skills With Short Online Courses
Instagram Marketing and Ads: Get RIGHT fans and email leads
IFTTT & Facebook - Social Automation using Facebook Triggers
Bible Study: Ephesians - 7 Lessons We Can Learn For Today!
Create a Rubik's Cube in Blender
Twitter Marketing: How I Got 18.000 Followers in One Month!
Youtube Marketing: Generate Targeted Traffic To Any Offer
Python 101
Lose Weight Fast with Plyometric Training
Wołam:
@Felonious_Gru, @iTakWygram, @Keepor, @pozmu, @melonpawel, @Kernel_poza_kontrolo, @adix_pospolity, @JachuPL, @picq, @Cenwargh, @adasko_900, @ArturR95, @panmnich, @plusujemny, @airdong, @KhaDori, @Thexil, @CzuowiekPor, @jansek, @pietia94