Wpis z mikrobloga

Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top 5 tagów. Daytona 24? Przecież to był sam początek roku i chwilowa aktywność. Czwartki jak najbardziej się zgadzają, zawsze wtedy czuję największą podnietkę weekendem wyścigowym. To że najczęściej plusowałem @dodi-lukebakio jakoś mnie nie dziwi, tak z------ł tag że spokojnie jest jedynką tagowej aktywności piśmienniczej. To samo z @lubie_wachac_stopy_siostrze997, widziałem że mnie ciągle plusujesz gagatku, i serdecznie dziękuję za wszystkie głosy na moje treści <3 

I dziękuję każdemu z osobna, bo dobrze wiem że postuję głównie dziadostwo które nawet plusa nie powinno dostać. A plusujecie i to jest miłe.

Dziękuję za uwagę, niech żyje Robert!

#f1

Podsumowanie 2025 roku na Wykopie
#podsumowanieroku2025
johnkashtan - Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz...

źródło: podsumowanie-2025

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnkashtan: ci co mają kasztana na czarno, nie mają krzty godności i honoru ludzkiego
(°° . Z tym top 5 osób to jakieś losowo nicki dają. U mnie 4/5 to w ogóle nie kojarzę. A na pewno nie z naszego królewskiego tagu #f1 a głębiej w odmęt wykopu się raczej nie zapuszczam.
  • Odpowiedz