Aktywne Wpisy
Nurbon +449
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ta durna moda to kolejny przykład na to, co seriale o młodych pięknych i bogatych robią z mózgiem - gdyby nie one, nikt normalny nie pożądałby takich mebli. Za 10 lat ten styl będzie tak samo wyśmiewany jak dzisiejsze tureckie dywany na podłodze i bursztynowa boazeria, a takie meble kuchenne nie będą nadawać się nawet do garażu, bo za łatwo się brudzą.
#preczzminimalizmem #konformizm #ludzietodebile #ikea #minimalizm #design #wnetrza #oswiadczenie
źródło: comment_3ug5kDXutZZPwGCr75fqM4doIHyWkVjz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Sepang: Właśnie dlatego uwielbiam taki styl. :D
Sam mam taką kuchnię, i muszę przyznac, że jest praktyczna. Poza tym b. jasne kolory + połysk, dodaje optycznie przestrzeni, co w klitkach, w jakich mieszka większość polaków jest b. pożądane.
ja lubię nowoczesny styl, ale z tą sterylnością masz rację.
Styl skandynawski, w ogólnym zarysie wykształcił się z powodu niewielkiej ilości naturalnego światła jaka jest na północy, dlatego
http://deccoria.pl/galeria/foto,id,92987,1147112,1,biala-kuchnia-lakierowana-kuchnie-pro-szczawno-zdroj.html