Wpis z mikrobloga

#ogloszenie #praca Czy są tu jacyś programiści ( #programowanie ), który chcieliby spróbować swoich sił jako szkoleniowcy? Interesujące nas technologie to m.in.: #java #php #android #javascript #python #django #perl (oczywiście nie ma wymogu znajomości wszystkich tych technologii, wystarczy choćby jedna)
Miejsce pracy: #warszawa + czasem wyjazdy
Stawki wprost zależne od liczby przeprowadzonych godzin szkoleniowych, ale przy pełnym obłożeniu (a jeśli ktoś podejmie się 2-3 tematów z powyższych to nie będzie z tym problemu) można liczyć na porównywalne z wynagrodzeniem wykopowego programisty.
Zgłoszenia na priv. Ze wszystkimi chętnymi wstępnie porozmawiam telefonicznie, zobaczę ich CV i prześlę dalej do kadr.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BunkMoreland: zależnie od grupy. Są grupy otwarte, gdzie często przychodzą osoby początkujące, są też szkolenia dla firm z konkretnych technologii, gdzie na ogół ludzie już coś tam umieją. Pytasz dlatego, że nie chcesz prowadzić nudnych szkoleń i wolisz szkolenia zaawansowane, czy przeciwnie - wolisz prowadzić coś dla początkujących, bo sam wciąż się uczysz? W obu przypadkach - zgłoś się.
  • Odpowiedz
@mateusza: Pytałem tylko z ciekawości, nie mieszkam w Warszawie niestety. Zresztą mam dopiero 2 letnie doświadczenie zawodowe, więc myślę że za mało na uczenie nawet nowicjuszy i początkujących.
Ale jeśli to nie problem, to mam pytanie jak wygląda taka praca, a raczej czego uczycie? Konkretnych frameworków, czy ogólnych zasad działania, czy może jakoś etapowo? Gdybyście działali kiedyś na śląsku to się zgłoszę, bo ileż można tylko klepać ( ͡°
  • Odpowiedz
@cochese: Filia była, ale zainteresowanie szkoleniami nie było wystarczające. Teraz szkolenia w Krakowie też prowadzimy w wynajętych salach. Mamy w Krakowie parę osób, z którymi współpracujemy lub dojeżdża trener z Warszawy.
  • Odpowiedz